5 znakova da je vrijeme za pauzu od spojeva




Foto: iStock/Gulliver

Svi mi imamo barem jednog prijatelja koji skače od čovjeka do čovjeka i nikad ne predahne od ove beskrajne potrage za princem na bijelom konju. Možda joj treba stalna muška pažnja da bi se osjećala željenom i stvarnom. A možda se ta žena kad-tad pokaže kao jedna od nas… Zato vam danas otkrivamo 5 sigurnih znakova da je vrijeme za lijepi odmor od spojeva, tijekom kojeg se možemo potpuno prepustiti sebe.

Lažemo o svojim poslovima

Možda mislite da se to ne odnosi na vas. Ovdje se ne radi o tome kažete li da ste stjuardesa, nego zapravo zarađujete za život kao konobarica. Dovoljno je samo malo uljepšati svoju titulu da bi to bio siguran znak da niste zadovoljni pozicijom na kojoj se nalazite. Ako se sramite svog posla ili ga ne smatrate dovoljno uzbudljivim, možda je vrijeme da muškarce stavite u drugi plan i usredotočite se na profesionalni razvoj.

Previše cijenimo komplimente

Da, svakoj bi ženi bilo drago čuti da lijepo izgleda. Ali, vjerujte nam, nije dobro ako “jamčimo” s idejom da čujemo ove riječi. To nas čini ovisnima o muškoj pažnji. Stoga, razmislite o tome sljedeći put kad se počnete pitati što odjenuti i kako se našminkati – radite li to za sebe ili za muškarca s kojim ste na spoju?

Trebamo piće da se zabavimo

Toliko smo navikli na spojeve, predvidljive muškarce i sve, da je jedini način na koji se možemo zabaviti ako se nagradimo s koktelom ili dva. Ili se možda ne osjećamo dovoljno samopouzdano, zabavno i seksi bez nekoliko mililitara viška?

Ne osjećamo se “potpunima” bez muškarca pored sebe

Ne bi trebalo biti razlike u osjećaju potpunosti – ili jesi ili nisi. Ako se osjećamo istinski sretni samo s muškarcem pored sebe, onda se ne osjećamo sretni sami sa sobom, s onim što jesmo. Možda je krajnje vrijeme da “krenemo” na putovanje prema sebi, da saznamo što nam pričinjava zadovoljstvootkriti novi hobi, omiljenu pjesmu ili sport.

Pričamo samo o “njemu”… svaki put!

Situacija je ovakva – upoznajemo novog muškarca, entuzijastični smo i uzbuđeni i želimo to viknuti cijelom svijetu. A kako i ne želimo, duhovit je, duhovit i što sve ne. Ali ovo se događa već drugi, treći ili sedmi put… Vaše frendice doista više nisu zainteresirane, ali umjesto da ih osuđujete što nisu sretne zbog vas, bolje je poslušati njihove riječi. Ipak, pravi sudac je prijateljska riječ!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki