4 savjeta kako biti žena njegovih snova




Foto: iStock/Gulliver

Koja je tajna dobre veze? Biti dobar prijatelj, naravno. Sigurno razmišljate: ‘Zašto bih se ja trudio, a on ne?’. Zapravo, to nema nikakve veze s tim.

Biti dobar prijatelj ne znači da si jedini koji mora biti aktivan. Kada ste najbolja verzija sebe, tako ćete iz njega izvući najbolje.

Evo 4 savjeta kako biti žena njegovih snova:

1. Dobra djevojka ga motivira da pokaže svoj pravi potencijal

Omiljena rečenica iz filma “As Good As It Gets” je kada Jack Nicholson kaže Helen Hunt: “Tiraš me da želim biti bolji čovjek.” Ipak, iza svakog uspješnog muškarca stoji snažna i samouvjerena žena. Svaki muškarac se nada da će imati djevojku koja ga inspirira, vjeruje u njega 100% i motivira ga da slijedi svoje ciljeve.

2. Razumjeti njegovu ideju ljubavi

Muškarci ne vole uvijek kao žene. Akcije i kvalitetno zajedničko vrijeme obično su nam važni, dok oni više cijene divljenje i fizički kontakt. Jedna od najboljih stvari koje možete učiniti za svoju vezu je saznati kako točno vaš partner doživljava ljubav. Također biste mu trebali pokazati svoje kriterije. Tako se neće pitati kako vam može ugoditi.

3. Znati kako se brinuti o sebi

Žena njegovih snova ne očekuje od njega da zadovolji svaku njezinu potrebu. Jedini koji žele suprotno su narcisoidni muškarci koji vole kontrolirati živote drugih. Ljudi visoke vrijednosti vole vidjeti da je njihova djevojka neovisna i da njezina sreća ne ovisi samo o njima.

4. Želja je jednako važna kao i udobnost

U mnogim vezama, posebno onima u kojima parovi žive zajedno, rutina je čest problem. Veza može postati toliko udobna da se partner počne osjećati više kao cimer ili najbolji prijatelj nego kao ljubavnik. A to dovodi do ozbiljnih problema. Parovi koji su najuspješniji znaju kako uravnotežiti želju s udobnošću. Budite otvoreniji o svojim seksualnim fantazijama, manje predvidljivi i nemojte podcjenjivati ​​erotiku.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki