Mur, mur… misija zavođenja




Foto: iStock/Gulliver

Uključujem se iz svog udobnog ureda srca i duše uz toplu porciju hrane za veze. Ovotjedna vruća tema je zavođenje. Naravno da odlučim provjeriti što Google ima reći na tu temu, a on me uslužno podsjeti da je zavoditi privlačiti nečim ugodnim, odnosno ZAVEDITI = PRIVLAČITI.

Primjećujem da iu mom životu, ali i u životima mojih klijenata, ponekad izlazi jednadžba ZAVEDI = PITAJ, želim uzeti, želim dobiti. I naravno da ti se ne sviđa ta ideja, zar ne? Zato si zgodno kažeš: Čekaj malo, ja sam žensko, treba li mi muškarac da se trudi oko mene? Zavesti me? Da pokažem da mu se sviđam? I da ne bismo tražili, komotno počinjemo zahtijevati i očekivati, skriveni iza svog navodno ženstvenog ponašanja. I to se pretvori u ovo: Želim da me zavedeš! Učini nešto u vezi toga da se osjećam kao žena! Daj mi, daj mi, daj mi!

Zapamtite ZAVEDITI = PRIVLAČITI. Teško sam si priznala da to zapravo i nije privlačno žensko ponašanje, već ponašanje izgladnjele, niskog samopoštovanja, umorne žene. Žena koja je ispružila svoje koščate ruke naprijed u žeđi za pažnjom, nježnošću, da je primijeti, čuje, potvrdi njezin partner. Žena koja ne vidi, ne čuje, ne osjeća vlastitu privlačnost i vrijednost!

Svako ljudsko biće ima ugrađeni senzor za bilježenje unutarnje ljepote i topline drugog ljudskog bića. Dame, imaju ga i muškarci. Razmotrite sljedeću studiju: Kada komunicirate s drugim ljudskim bićem, na njega utječe samo 7% onoga što govorite, 35% načina na koji zvučite i čak 58% vašeg unutarnjeg zračenja, energije, vibracije.

Stvarnost: trošimo 58% na to kako izgledamo, 35% na ono što govorimo i 7% na svoj unutarnji sjaj. Danas znamo kako se lijepo obući, kako nakovrčati kosu, kako našminkati oči i rumeniti usne, ali smo zaboravili kako zapaliti svoju vatru iznutra, kako zračiti svojom izvornom sočnošću, kako vjerovati svom tijelu i instinkti ste Danas se intelektualno razvijamo, posvećeni smo kontroli svojih misli i biti pozitivni, ali često mislimo pozitivno, ali ne vibriramo pozitivno.

Danas imamo pristup znanju o zavođenju, razvijanju uspješnih veza, tehnikama šarmiranja muškarca. Odgovore tražimo na ekranu prijenosnog računala, zaboravljajući da su duboko u utrobi.

Gdje je centar u ženi koji je povezan s njezinim zračenjem, energijom i vibracijom? Nalazi se u području maternice. Zamislite to kao sferu. To je vaš unutarnji centar ljepote, svjetla i topline. Ovo je vaše unutarnje žensko ognjište. Kad je u njoj vatra, žena može paliti, grijati, osvjetljavati i privlačiti.

Što je vaša sfera više energije, to više ljepote, svjetla i topline zračite. Vaš centar također treba svoju posebnu hranu. A ako mu to ne daš, svjetlost, ljepota i toplina počinju nestajati, i nitko ne želi stajati u mraku, ružnom i hladnom. Vjerujem da svaka žena zna koja je to hrana za nju, ali u želji da nahrani sve, često ne ostane vremena da se nahrani sama. Prestanite gladovati!

Dopustite si da se sada sjetite koja je vaša posebna hrana. Uzmite nešto čime ćete pisati i odgovorite na pitanje: Želim li i dalje sebe doživljavati kao hladno i mračno mjesto? Želim li i dalje vidjeti SAMO svoje nedostatke, rane, oštećenja? Što je osnažujuće u mom životu? U čemu je moja neodoljivost?

Zapamtite ZAVEDITI = PRIVLAČITI. Privlačnost nije odsutnost hirova, rana, nastranog, agresivnog ili ranjivog ponašanja. Atraktivnost nije savršenstvo i odsutnost poteškoća! Privlačnost je prisutnost. Vidim, osjećam, čujem svoju moć, svoju neodoljivost, povezujem se s njom i mogu je pokazati drugome.

Atrakcija kaže da sam otvoren za vas i imam nešto ukusno što ću vam rado dati. Taj osjećaj slasti je ključ i da vam priznam da mi je taj osjećaj važan, tu želim biti! Vjerujem i tebi!

Budite inspirativna žena

Marina

Marina Bayraktarova je savjetnica za ženstvenost i ljubavna psihologinja. Ona budi ženska srca za ljubav, pomaže im na putu povezivanja sa sobom i drugima, da privuku i odaberu pravog partnera za sebe te da izgrade njegujuću zajednicu u kojoj poštuju svoju autentičnu žensku prirodu.

P.P Podijelite sa svojim voljenima i budite dio žena koje inspiriraju žene.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki