Novogodišnja manikura za duge nokte: nove ideje za 2024!

Novogodišnja manikura za duge nokte

Jedno od najsvjetlijih razdoblja u godini je Nova godina. U ovom trenutku manikura za duge nokte postaje svijetla kako bi mogli zasjati. Uostalom, kraj prosinca i početak siječnja prožet je blagdanskim ozračjem. Stoga izgled mora odgovarati tome.

Sadržaj:

Koji oblik odabrati za duge nokte?

Za novogodišnju manikuru oblik noktiju nije od ozbiljne važnosti. Glavna stvar je da pristaje i da je udoban.

U 2024. dugim noktima mogu se dati sljedeći oblici:

  • Ovalan. To je izdržljiv oblik koji prati prirodnu konturu ploče. Prikladno za djevojke koje vole prirodnu ljepotu.

Novogodišnja manikura za duge nokte

  • Bademastog oblika. Ako je struktura noktiju slaba i krhka, onda se suzdržavaju od takvog vanjskog dizajna.

  • Zašiljen. Ovaj oblik je nezgodan za svakodnevno nošenje, ali prikladan za svečane prilike. Izgleda vrlo izražajno na dugim noktima.

Novogodišnji dizajn za duge nokte

  • Pobjednička korist – meki ili čisti kvadrat. Ne samo da će naglasiti duljinu, već će također postati dobra osnova za novogodišnju umjetnost noktiju.

Novogodišnji dizajn noktiju s dugom pločom

Teme dizajna za sretnu novu godinu su raznolike. Na dugim noktima možete nacrtati bilo koju sliku. Po želji tanjur se može ukrasiti i minimalističkim uzorcima i pravim krajolicima. Sljedeće slike ostaju u trendu:

  • Zvijezde na plavoj pozadini. Izrađene su sa zlatnim cvjetovima kako bi dizajnu dali svečani dojam.
  • Snježne pahulje. Bezvremenski klasik.
  • Medenjak. Uz to će pristajati slika sa šalicom tople čokolade.
  • snjegovići. Dovoljna je jedna slika po prstu.
  • Šumske životinje. Uglavnom jeleni i zečevi.
  • Igračke za božićno drvce. Uglavnom lopte.

Prekrasna novogodišnja manikura za duge nokte

Svaki crtež vezan uz Novu godinu bit će prikladan. Važno je prakticirati umjerenost. Punopravni krajolik stavlja se na jedan nokat kao naglasak. Ostatak je obojen lakovima koji mu odgovaraju. Ako svaki nokat ukrasite punim dizajnom, dizajn će biti previše šaren. Vizualno će otežati nokte.

snježne pahulje na noktima

Novogodišnja manikura na dugim noktima

Crna manikura

Crna se u prošlosti povezivala sa žalovanjem. Ali 2024. koristi se kao klasik pri sastavljanju slike. Ova nijansa također je postala raširena u manikuri. Na noktima izgleda skupo i prezentirano.

Za novogodišnju manikuru izbjegavajte mat finiš. Oni rade crnu manikuru sa sjajnim sjajem. Kako bi nail art bio svečan, izbjegavajte jednobojni dizajn. Kombinacijom s drugim bojama crna će postati izražajna i svijetla. To će mu pomoći da se riješi svojih tugaljivih prizvuka.

Zimska manikura za duge nokte

Kompatibilne nijanse:

Koristeći ove nijanse, uzorci su nacrtani na crnoj površini. Možete odabrati kamenčiće zlatne boje i s njima postaviti uzorak.

Plava ili svijetlo plava manikura

Hladne nijanse povezane su sa zimom, mrazom i snijegom. Stoga su često uključeni u novogodišnji dizajn noktiju. Svijetloplava ili tamnoplava boja dobra su osnova za bijele dizajne. Tanjure možete ukrasiti uzorcima čipke koji imitiraju teksturu vunenih predmeta. Na ovoj pozadini možete nacrtati zmaja – simbol 2024. Svečana kombinacija je plava sa zlatnom, bijelom i srebrnom.

Glitter manikura

sa svjetlucavima na dugim noktima najbolji je način prenošenja vatrene atmosfere praznika. Ova umjetnost noktiju izgledat će izražajno. Pristaje uz svjetla na božićnom drvcu, vatromet i svijetle šljokice.

Postoje različite opcije sa svjetlucavima:

Uglavnom se koriste zlatne ili srebrne iskre.

manikura dugih noktiju za Novu godinu

Gradijent

Čini se da je dizajn gradijenta posebno stvoren za duge nokte. Protezanje boja je lijepo i neobično. Za glatke prijelaze koristite sljedeće palete:

  • Plava.
  • Sivo.
  • Kovnica.
  • Plava.

To mogu biti i nestandardna rješenja. Uostalom, svi ljudi imaju različite preferencije boja. Možete kombinirati gradijent sa sjajima i uzorcima. Lako je odabrati pravu opciju. Ljubitelji klasike mogu se držati jednog gradijenta, bez dodatnih ukrasnih detalja.

francuski

Postoje stalni klasici u umjetnosti noktiju. To uključuje francuski. Nije samo njegov klasični dizajn prikladan za Novu godinu. Možete koristiti najnestandardnije dizajne. Francuski se može učiniti lunarnim ili kosim. Ili mu možete dati trokutasti oblik.

Tijekom novogodišnje sezone možete eksperimentirati. Stoga se boja jakne odabire drugačije:

  • Plava.
  • Crvena.
  • Crno.
  • Zlato.

Jakna se kombinira s uzorcima, folijom, kamenčićima i šljokicama.

mačje oko

Novogodišnje vrijeme nije samo razdoblje neobuzdane zabave. To su ujedno i tajanstvena proricanja sudbine, koja se obično obavljaju noć uoči Božića. Manikura u tehnici mačjeg oka dočarat će misterij Badnje večeri.

Mačje oko je dubina boje, tajanstvenost i ekspresivnost. Odgovarajuće boje: plava, plava, crna, . Za svijetlu umjetnost noktiju koriste se srebrna, plava, zlatna, crvena i tamnoljubičasta. Ovaj se dizajn koristi i samostalno i uz dodatak nakita. Na primjer, rhinestones, kamenje.

Airbrush

Svoje nokte možete pretvoriti u umjetničko djelo zahvaljujući airbrushingu. S njim će se zapisi transformirati do neprepoznatljivosti. Na dugim noktima ova opcija izgleda posebno privlačno.

Za temu su odabrane slike s novogodišnjim simbolima. 2024. godine ovo je Zmaj. Ova mitska zvijer je vrlo lijepa, pa stoga izgleda atraktivno na noktima. Druga mogućnost je ukrašavanje zapisa zračnim kistom s novogodišnjim atributima. Evo još nekoliko ideja (za one koji vjeruju u horoskop).

Ogledalo manikura

Ako želite zablistati za Novu godinu, ali iskre vam se čine kao zastarjela opcija, onda biste trebali odabrati dizajn ogledala. Stvara sjajni završetak na površini ploče. Odrazit će sve zrake, ispunjavajući umjetnost noktiju sjajem.

Ova je opcija prikladna za djevojke koje su navikle biti u središtu pozornosti. Želite li svojom ljepotom zasjeniti sve na blagdanskom tulumu, onda će uz ogledalo manikuru to postati stvarnost.

Dekor koji imitira pletene predmete

Nova godina za mnoge je obiteljski praznik. Više vole mirna okupljanja kod kuće nego bučna društva. Ali čak i ako se praznik slavi s bliskim ljudima, to nije razlog za odbijanje novogodišnje manikure.

Svečani dizajn noktiju

Dizajn dugih noktiju za zimske praznike

Može se izvesti u diskretnoj, mekoj verziji. Uzorak koji oponaša pletenje je taman za to. Majstori savjetuju korištenje takve tehnike kao naglasak. Jedan ili dva nokta ukrašeni su uzorkom niti za vezivanje, a na ostatku su nacrtane tematske slike. Ili možete staviti naljepnice na njega.

Baršunasta manikura

Dizajn koji isključuje sjajnu završnicu pronalazi svoje obožavatelje. Baršunasta obloga prikladna je za svečani dizajn ako odaberete svijetle boje. Važno je uzeti u obzir da takva umjetnost noktiju nije izdržljiva. Može trajati 5-10 dana, ali tada se treba prilagoditi.

Period kada možete zablistati je Nova godina. Manikura za duge nokte u ovom se trenutku koristi za odraz nečijeg emocionalnog raspoloženja. Svijetle, prigušene ili bilo koje druge boje prikladne su za dizajn ako odgovaraju unutarnjem stanju djevojke. Stoga ne slijede modu, već zov srca.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki