4 položaja za brz seks i vrhunski orgazam




Foto: iStock/Gulliver

Da se razumijemo – nemamo svaki put želje, ali i vremena, prepustiti se tjelesnim užicima. Stalna žurba na posao, nedostatak vremena za kuhanje večere i ostale sporedne aktivnosti mogu itekako zeznuti naš libido. Ali ako uložimo malo volje i posvetimo čak i samo 10 minuta muškarcu kojeg volimo, sigurno ćemo uživati ​​u sretnoj i ispunjavajućoj vezi. Ako se i vi pitate kako se upustiti u seksualne podvige bez dugotrajne predigre, evo nekoliko brzih, ali vrlo učinkovitih poza…

Jahač

U slučaju da ste protagonist koji treba odmor, onda je jahač za vas! zahvaljujući njoj, dobit ćete osvježavajuću dozu seksa u samo nekoliko minuta. Ovaj položaj omogućuje kontrolu tempa i dubine penetracije, a na poklon dobivate opijeni pogled svog muškarca.

Žlice

Evo idealne poze za sve one koji ne vole sebi pridavati puno pažnje. Savršen je kada ste se tek probudili ili kada se spremate zaspati. U kojem god dijelu dana ga “nanijeli”, donijet će vam maksimalan užitak, zahvaljujući bliskom kontaktu koji pruža.

pas

Prema američkoj studiji u kojoj je sudjelovalo gotovo 14.000 muškaraca, Položaj “pseći” većini je omiljen kada je u pitanju brzi seks. Omogućuje maksimalno duboku penetraciju, a uz to blago sužava ženske bokove, što zauzvrat pridonosi povećanju užitka.

Ravno u zid

Bas ste vidjeli barem nekoliko filmova u kojima se glavni junaci upuštaju u ljubavne avanture do zida. Dobra vijest je da ova poza je stvarno uzbudljiva kao što izgleda. Napetost u svim tjelesnim mišićima i zbijenost tijela brzo vas dovode do vrhunskog orgazma!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki