Anne Vedder o trudnoći: ‘Ovo je samo naše dijete’

Kada Anne Vedder i njezinog dečka Stephen Leicher iznenadio pozitivan test na trudnoću, osnivač Vedder & Veddera to je prvo želio za nju unutarnji krug držati. Ali sada svi mogu znati: oni će dobiti dijete! U ekskluzivnom intervjuu za najnoviju Graziu, Anne priča sve o tome.

Pozitivan test na trudnoću

“Upravo sam se vratila s odmora i neko vrijeme nisam imala menstruaciju”, priča Anne o trenutku kada je otkrila da je trudna. “To se često događalo. Ipak, odlučio sam se testirati da budem siguran. Odjednom sam se tamo našla s pozitivnim testom. Bila sam šokirana i odmah sam napravila još jedan: također pozitivan”, kaže ona. “Sada smo jedno drugom rekli da oboje želimo djecu i da ne želimo predugo čekati: Stephan ima 41 godinu, ja 34. Ali nismo rekli: ovo je vrijeme. Tako da stvarno nisam očekivao da će biti tako brzo.”

Prvi komentar

“Bila sam šokirana – i zato što to nije bilo planirano – i bila sam nervozna reći Stephanu”, priznaje Anne. “Nisam imao pojma kako će reagirati. U panici sam nazvala svoje sestre koje su se odmah jako razveselile i pitale: ‘Kako da to kažem Steefu?!’ Na što su oni odgovorili: ‘Samo ga odmah nazovite’.” Stephan je u to vrijeme bio sretan u Nizozemskoj. “Tada sam ga nazvao i zamolio ga da odmah dođe kod mene kući. U međuvremenu sam otrčao do ureda i brzo uzeo Vedder & Vedder narukvicu s “Tata za be’ made,” kaže ona. “Kad je vidio narukvicu i pozitivne testove, bio je jako sretan. Njegov entuzijastični odgovor skinuo je ogroman teret s mojih ramena.” Ajme!

Otkrijte spol

Čemu se Anne najviše veseli? “Želimo objaviti spol za Božić, jer mislimo da je to posebno poseban trenutak”, otkriva ona. “Nadalje, jedva čekam da imamo bebu zajedno Frankie (kći sestre blizanke Esther, ur.), nadamo se da će postati najbolji prijatelji.” Prije nego što se to dogodi, Anne prvo želi u potpunosti uživati ​​u posebnim trenucima. “Kao kad smo Stephan i ja nedavno bili na Tajlandu i kada sam prvi put osjetio bebu kako se rita. Tako poseban, pravi trenutak spoznaje: ovo je samo naše dijete.”

Cijeli intervju s Anne i prekrasno zajedničko fotografiranje sa Stephanom možete pronaći u najnovijoj Graziji. Sada u trgovini!

Tekst: Kim Buitenhuis | Fotografija: Martijn Senders @studiomartijnsenders | Styling: Pedro Dias @pedrojjdias | Šminka i frizura: Yvonne Nusdorfer @yvonneusdorfer @narsissist @balmainharicouture

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki