5 kategorija djevojaka kojih se treba kloniti

Djevojke su osobe koje djevojci trebaju da s njima dijele radost i tugu, da zajedno provode slobodno vrijeme. Čini se da dami ne može naštetiti komunikacija s prijateljima, da joj druženje s prijateljima treba donijeti olakšanje, emocionalno oslobađanje i ugodne dojmove.

Da, u većini slučajeva to se događa.

Ali još uvijek postoje situacije kada je komunikacija s prijateljima štetna za mladu damu. To se događa ako prijateljice dame pripadaju nekoliko kategorija.

Party djevojka

Takav prijatelj može razveseliti djevojku u svakom trenutku. Poznavat će sve klubove u gradu, znat će koja se događanja i gdje održavaju. S njom sigurno neće biti dosadno.

Ali takva komunikacija ne može donijeti nikakvu korist djevojci. Ona će samo gubiti vrijeme komunicirajući s djevojkom za zabavu, a može upasti u nevolje vodeći takav način života.

mlada žena
Fotografija: Pixabay

Trač

Prijatelj iz ove kategorije znat će sve o svima. Neće štedjeti na neugodnim riječima o svojim poznanicima; raspravljat će o poslovima svake osobe koja s njom podijeli svoju tajnu.

Takav prijatelj djevojci može izgledati otvoren i iskren. Ali dama je ne bi smjela iznevjeriti i reći joj sve o sebi. Činjenica je da će trač raspravljati o njezinom osobnom životu s drugima.

zavidan

Prijatelja iz ove kategorije nećete moći odmah prepoznati. Ali mlada dama, kada komunicira s njom, uhvatit će zavidne poglede u onim trenucima kada sa svojom prijateljicom dijeli radosti i dobre vijesti.

Takav prijatelj nikada neće biti sretan zbog djevojke, ona će joj cijelo vrijeme mentalno željeti zlo. Najgore je što će biti gotovo nemoguće prestati komunicirati sa zavidnom osobom.

Bolan

Pritužbe iz usta ovog prijatelja čut će se od jutra do večeri. Ništa u njenom životu neće biti dobro, svi će događaji biti samo negativni. Neće imati sreće ni u osobnom životu ni u svojim profesionalnim aktivnostima.

Dama bi se trebala distancirati od prijateljice koja kuka jer su razni svakodnevni problemi zarazni, a slušanje prigovaranja oduzet će joj dragocjenu energiju i vrijeme.

Kraljica

Ova kategorija bi uključivala arogantnu prijateljicu koja će sebe smatrati boljom od ostalih. Ona će se sama sebi diviti i zahtijevati komplimente upućene njoj.

Dama će biti prisiljena diviti se kraljici i zaboraviti da je i ona lijepa na svoj način.

Bolje je ne petljati se s takvim prijateljima, ne imati ništa s njima. To će omogućiti djevojci da zadrži dobro raspoloženje, samopouzdanje i uvjerenje da postoji iskren odnos.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki