Ljubav prolazi kroz želudac

Od svih strasti, ljubav je najjača jer napada um, srce i osjećaje u isto vrijeme”, rekao je jednom Lao Tzu. Ne možemo vam dati savjet o umu i srcu – tu igrate solo , ali možemo pričati o senzacijama. Ove godine Valentinovo pada u nedjelju, a čak i ako vam danas nije baš do ideje da kažete volim te, dan je odlična prilika da podijelite dragocjene trenutke s voljenom osobom , a sezona udobnih dekica znači da ih provodite kod kuće, za vas smo pripremili cjelodnevni program u kojem ćete otkriti francuske delicije, šarmantna vina i poneku ideju za probuditi… apetit .

Doručak u krevetu

Romantičan doručak ne završava s domaćim palačinkama, a vrijeme je također od velike važnosti na poseban dan. Poštedite ranoranioce i zagorjele tave i okrenite se aerobatici francuske slastičarske škole. Chez Fefe macarons&cafe je prvi butik francuskih macaronsa u našoj zemlji i nudi vam sve što vam je potrebno da dan započnete na pravi način – aromatična iskušenja s pomno biranim prirodnim sastojcima, ručno kreirana od strane majstora slastičara. Osvijetlite središte glavnoga grada u subotu i svratite do Solunske 12 i odaberite francuski macarons koji su dostupni na licu mjesta (petkom i subotom su ograničena izdanja). Ako vam se ne šeće ili živite u drugom gradu, posjetite online trgovinu Chez Fefe, naručite do petka do 17:00 sati i očekujte dostavu do subote do 13:00 sati.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki