Što mu pokloniti za sv. Valentina prema horoskopu




Foto: iStock/Gulliver

Valentinovo je pred vratima i vjerojatno imate planove kako ćete provesti romantični dan. Jeste li već odabrali čime ćete razveseliti svog partnera? U slučaju da Vam Kupid još nije dao ideje, predlažemo da se kladite na originalan poklon, skrojen prema horoskopskom znaku voljene osobe.

Ovan

Općenito, gospoda rođena u ovom horoskopskom znaku su impulzivna i sigurna u sebe i svoju muškost. Stoga nemojte eksperimentirati dajući im medvjediće ili vino. Veselile bi ih praktične stvari – karta za teretanu ili ulaznice za koncert.

Bik

Muškarci Bikovi su nježni, skromni i … nevjerojatni gurmani! I ne, nemojte misliti da je vaš partner Alfov daleki rođak koji ima želudac 9 – on jednostavno ne može odoljeti kulinarskim iskušenjima. Kako biste otopili srce jednog Bika, skuhajte mu ukusnu večeru ili ga odvedite u mali, ali uredan restoran s nekonvencionalnom kuhinjom.

Blizanci

Pričljivi Blizanci trebaju stalno biti u komunikaciji i razmjenjivati ​​ideje. Spontani su, duhoviti i imaju istinsku glad za intelektualnom “hranom”, Zadovoljite ga satiričnom knjigom ili šahovskom pločom.

Rak

Rakovi su osjetljivi i sentimentalni domaćice. Ne bi bili impresionirani da ih odvedete u prepun restoran ili glasan klub. Cijenit će svaki dar koji bi mogli podijeliti s vama – na primjer, romantični spa vikend za dvoje. Ne zaboravite čestitku s romantičnom porukom!

Leo

Strastven, zaigran i pomalo narcisoidan, Lav se želi osjećati kao kralj džungle! Priuštite mu nezaboravnu večer u luksuznom restoranu, a zatim nastavite zabavu kod kuće. Kupite mu skupu bocu viskija ili finu kubansku cigaru. Možete mu pokloniti i posebnu nargilu za zaljubljene. Više ne morate čekati da povučete, a možete pušiti s obje strane stola bez okretanja.

Djevica

Djevica će uvijek cijeniti profinjenu jednostavnost dara i profinjenu eleganciju njegovog predstavljanja. Ovaj čovjek je vrlo organiziran, pa mu dajte nešto što će mu pomoći u organizaciji svakodnevnog života. To može biti tablet, lijepa bilježnica, kalendar, kožni kofer ili poslovna torba.

Vaga

Vage su karizmatične i društvene. Impresionirani su stiliziranim ponašanjem i opuštenim manirima. A koji je bolji način za demonstraciju stila od klasičnog, finog parfema?

Škorpion

Škorpioni su tajanstvene i mistične prirode koje teško da bi impresionirao bilo kakav poklon. Naravno, nikad ne bi odbile zločestu zabavu pod plahtama. Stoga vam predlažemo da kupite lijepo donje rublje uz stilski upakirano izdanje Kama Sutre.

Strijelac

Muškarci Strijelci su optimistični, slobodoumni i inspirativni. Vole avanture koje dižu adrenalin. Ako je baš takav, nemojte se ustručavati priuštiti mu ekstremno iskustvo poput paraglidinga ili spuštanja u špilju.

Jarac

Jarac uvijek točno zna što želi od života, on ne gradi dvorce u zraku. Budući da su ovom horoskopskom znaku obitelj i dom na prvom mjestu, poklonite im nešto vezano uz to. Komplet čaša za vino, umjetničko djelo ili okvir za sliku dirnuli bi predstavnike ovog znaka.

Vodenjak

Neovisni, perspektivni i čudni – to su muškarci znaka Vodenjaka. Zlatno pravilo je da poklon treba biti iznenađenje. Nije važno što ćete za njega odabrati, on će biti savršeno zadovoljan sa svime, samo da nije očekivao da ćete mu poslužiti upravo to.

Riba

Romantičari u srcu, Ribe će cijeniti sve što im je dano od srca i duše. Parfemi, skupocjene boce alkohola nisu po njihovom ukusu, jer bi smatrali darom da “stope” broj. Napravite im moderan album sa svim svojim fotografijama ili im nabavite kućnog ljubimca.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki