Novost za bebe! Yvonne Coldeweijer rodila je svoje prvo dijete

Dvopek s plavim miševima za Yvonne Coldeweijer i nju lišće! Potpuno novi mamica na svom Instagramu podijelila da je rodila svoje prvo dijete, Ted. Ajme! Osim imena, kraljica sokova nas počasti i hrpom slatkih fotografija male klice.

Beba Ted

“Od sada, nas troje smo 1 zajedno✨ Ted 💙 08-12-2013,” stoji u naslovu poruke u kojoj joj Yvonne poručuje novorođenče predstavlja svojim pratiteljima. Kako lijepo ime! Dvije vrlo slatke fotografije male klice dijele se uz ovu objavu. Dakle, vidimo jedan zatvori prekrasnog dječačića i fotografija novopečenih roditelja kako s njim uživaju na kauču. Na poleđini njihovih kućnih ogrtača izvezeno je ‘Tedov tata’ i ‘Tedova mama’. Dakle, vrlo ponosni roditelji. Preslatko!

Instagram @lifeofyvonne

Trudna

U lipnju je Yvonne objavila da čeka svoje prvo dijete. Na svojim Instagram Storiesima podijelila je slatku fotografiju s dečkom u bazenu na prekrasnoj zalazak suncasa – vrlo malim slovima – “11-12-2023 👶🏻”.

Kraljica sokova uvijek taji vlastiti ljubavni život. Samo tijekom objave trudnoće (i sada!) možemo vidjeti njezinu snimku lišće. I, moramo reći: izgleda kao jedan sretan par! Tko je otac djeteta? Prema Juice kanalima, on bi Maks biti imenovan. Ali još ne znamo puno više o njemu. U svakom slučaju obitelji želimo puno sreće. U ime Grazia Čestitamo!

Izvor: Instagram @lifeofyvonne | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki