Jeste li spremni za bebu? Ovih pet pitanja će vam pokazati…




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Imati dijete najveća je odgovornost koju ćete preuzeti u životu. Morate biti sigurni. Ljudi kažu da žena osjeti kada je došlo vrijeme. Nije to slučaj kod svih žena, a kako vrijeme prolazi, 30-te prolaze, mnoge se žene pitaju – kada ću osjetiti da sam spremna?

Pomoći ćemo vam s ovih nekoliko pitanja na koja morate odgovoriti. Tako ćete znati je li vrijeme za bebu ili nije.

1. Jesam li zabrinut zbog svojih okolnosti?

Duga veza, starije godine, mišljenja drugih i činjenica da svi drugi već imaju djecu. Ako su ovo znakovi po kojima sudite da je vrijeme da postanete majka, onda ste potpuno u krivu. Nitko ne bi trebao uspoređivati ​​svoj život s životom drugih.

2. Želim li stvarno dijete od ovog partnera?

Hoće li biti dobar otac, jesam li sretna s ovom osobom, mogu li ostati s njim do kraja života… Postavite si ova pitanja i znat ćete je li to osoba za vas.

3. Što bih žrtvovao?

Vaše vrijeme, vaš san, vaša uskraćenost i što sve ne. Jeste li spremni odreći se sebe kako biste svojoj bebi dali sve? Ako još uvijek imate veliku strast prema shoppingu, putovanjima, flertu i zabavi, definitivno još nije došlo vaše vrijeme.

4. Imam li dovoljno novca?

Čak i prije nego što se beba rodi, roditelji često potroše 2, 3 pa čak i 4000 BGN da kupe sve što je potrebno za bebu, njegovu sobu itd. A veliki troškovi se nastavljaju i nakon toga. Imate li priliku ili morate više štedjeti za mir?

5. I onda…?

Zapitajte se što ćete sljedeće učiniti. Imaš li se kome povjeriti, hoćeš li moći računati na muškarca pored sebe, hoće li tvoji roditelji čuvati dijete kad ti ne možeš? Pitanja, pitanja… toliko pitanja!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki