Kaufland Bugarska otvorio je svoj 11. hipermarket u Sofiji

Kaufland Bugarska otvorio je svoj 11. hipermarket u glavnom gradu. Trgovina na Gen. Blvd. Totleben’ 36 sada dočekuje kupce, a korisnici mogu birati između preko 20.000 artikala. Bogat asortiman upotpunjuje vitrina s ponudom svježeg mesa, ribe, mliječnih proizvoda i delicija. Kupcima je na raspolaganju raznovrsno voće i povrće te posebno odabran organski asortiman, a pekarnica nudi izbor od gotovo 60 vrsta svježe pripremljenih proizvoda.

Vrpcu su presjekli Dimitar Spasov, predsjednik uprave Kaufland Bulgaria EOOD & Co. KD, Kalin Nikolov, zamjenik gradonačelnika za gospodarska pitanja regije “Krasno Selo” i dr. Mitko Vasilev, glavni direktor njemačko-bugarskog Industrijsko-trgovinska komora . „Širok asortiman, kvalitetni proizvodi i povoljne cijene. To je kombinacija koja Kaufland Bugarska čini uspješnim. Upravo to će naši kupci pronaći u novom hipermarketu. Bugarska roba doseže 70% u kategorijama proizvoda u kojima Bugarska ima uspostavljenu tradiciju proizvodnje. S druge strane, potrošači su sve otvoreniji stranim kuhinjama. Posebni štandovi za azijsku, rusku i tursku kuhinju, koji su dio našeg stalnog asortimana, zadovoljavaju ovu potražnju“, komentirao je Dimitar Spasov.

Po prvi put u našoj zemlji Kaufland Bugarska postavlja i brzu punionicu za električne automobile na parkiralištu ispred hipermarketa. U objektu se mogu puniti dva automobila istovremeno, a kupci lanca uslugu koriste potpuno besplatno.

Kaufland Bugarska slijedi strogu politiku ekološki prihvatljivog načina rada. U trgovini je implementiran kombinirani sustav grijanja i hlađenja. Koristi otpadnu toplinu iz rashladnog postrojenja za grijanje zimi i otpadnu hladnoću za hlađenje ljeti. Energetski učinkovita rasvjeta i sustav recikliranja otpada značajno smanjuju ugljični otisak lokacije i optimiziraju korištene resurse. U samo godinu dana novi će hipermarket smanjiti ugljični otisak za onoliko koliko bi 72 dizelska automobila bacila u zrak za cijelu godinu, a ušteđenom električnom energijom moglo bi se 12 mjeseci napajati 58 kućanstava, precizirao je Kaufland Bugarska.

Otvaranjem novog hipermarketa Kaufland Bugarska sada ima 57 poslovnica u 33 grada u zemlji.

Kaufland Bulgaria EOOD & Co. KD na bugarskom je tržištu od 2006. Lanac hipermarketa ima 57 trgovina diljem zemlje. Objekti imaju prosječnu poslovnu površinu od 3.200 četvornih metara, a tvrtka ima preko 6.800 zaposlenih. Kupci lanca svakodnevno mogu uživati ​​u prednostima kao što su: jamstvo svježine; jamstvo brze usluge u izlogu uz servis i blagajnu; jamstvo zamjene bez problema i produženo jamstvo za električne uređaje.

Više informacija možete pronaći na .

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki