Novi hit među seks igračkama za žene

Nakon što je rodila dijete, 31-godišnja Sarah osjeća se tjeskobno u krevetu. Priznaje da je nakon trudnoće brzo smršavjela, no unatoč tome seks s njezinim suprugom nije kao prije.

Danas, međutim, stvari više ne stoje tako. Sarah je zadovoljna svojim ljubavnim životom i priznaje da je čak i njezin suprug impresioniran. Koja je njezina tajna?

Rješenje Sarinih problema je okrugla sprava od 5 centimetara koja jača mišiće dna zdjelice i novi je hit među damama u Sjedinjenim Državama, piše američki list “New York Post”.

Nakon umetanja u vaginu, žene koriste svoje mišiće kako bi stisnule uređaj, koji se putem Bluetootha može povezati s mobilnom aplikacijom. Preko njega dame mogu na svojim telefonima pratiti promjenu i stanje mišića zdjelice.

“Elvie”, kako je uređaj nazvan, košta 199 dolara, a kako tvrde njegovi proizvođači, već je stigao do mnogih poznatih osoba.

“Ne mogu imenovati imena, ali mogu reći da mnoge slavne osobe koriste Elvie”, rekla je Tanya Boller, izvršna direktorica londonskog Chiara, koji proizvodi uređaj.

“Moj suprug je Francuz i način na koji se Francuzi odnose prema zdravlju zdjelice uvelike se razlikuje od Amerikanki i Britanki. Vraćanje snage u dno zdjelice je ključno. Stoga smo htjeli proizvesti nešto o čemu će te žene s uzbuđenjem razgovarati i koristiti”, dodao je Boller.

Kako bi uređaj bio još pristupačniji mladim ženama, telefonska aplikacija također ima značajku igranja u stvarnom vremenu. U njemu dame mogu stiskati i otpuštati uređaj, skupljajući bodove na svom telefonu.

Izvor bgnes

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki