Antony Delon, najstariji sin Alaina Delona, ​​optužio je svoju sestru Anoushku da od obitelji skriva informacije o očevim kognitivnim problemima, objavio je časopis “Pari Match”.

“Moja sestra nije obavijestila mog brata i mene da je između 2019. i 2022. moj otac dobio pet kognitivnih testova na klinici u Švicarskoj i da je pao ni na jednom, što ga je učinilo ranjivim”, kaže Antony Delon. Smatra da ga je sestra prešućivanjem informacija o očevom stanju “dovela u opasnost”.

“Prema liječnicima, ovi testovi pokazuju kognitivnu degradaciju koja mog oca stavlja u položaj psihičke slabosti i stoga ranjivosti”, kaže Antony Delon.

Prema njegovim riječima, Anoushka, “koja živi u Švicarskoj, bila je kontakt osoba na klinici” gdje je pregledan Alain Delon. On smatra da je njegova sestra “djelovala iz osobnog interesa” jer ih nije obavijestila o očevim zdravstvenim problemima.

Antony Delon također je podijelio da se 88-godišnji glumac ne osjeća dobro. “Stvari idu loše, smršavio je, opterećuje ga što je tako bespomoćan”, kaže.

Obitelj se za Božić okupila u kući Alaina Delona u Duchyju. Antony Delon se boji da je ovo bio posljednji Božić njegova oca.

Anthony Delon podnio je prijavu protiv svoje sestre kako bi ostavila trag “jer je osoba koja manipulira svojom obitelji sposobna na sve”.

Djeca Alaina Delona prošle su godine podnijela tužbu protiv žene s kojom živi – Hiromi Rolen, a glumac ju je podržao. Optužili su je da je uznemiravala i kontrolirala njegovu korespondenciju. Ona ih je sa svoje strane optužila za klevetu, nasilje i krađu.

Godine 2017. Alain Delon najavio je kraj svoje kinematografske karijere. Glumac, koji je u ljeto 2019. doživio moždani udar, glumio je u više od 90 filmova, među kojima su “Rocco i njegova braća”, “Gepard”, “Bazen”, “Zoro”, “Dva čovjeka u gradu”.

Na Filmskom festivalu u Cannesu u svibnju 2019. Delon je nagrađen počasnom Zlatnom palmom za životnu karijeru u filmu.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje