11 znakova da je ON loš u krevetu

Svaka nova veza ispunjena je nadom, zebnjom i mnoštvom pitanja. Voljeli bismo da znamo sve od početka, ali to je uvijek nemoguće. Seks, ta važna tema o kojoj se nadamo da ćemo biti na istoj stranici, također je nešto što nas uzbuđuje. Ako želite znati je li loš u krevetu, pomoći će vam ovih nekoliko znakova:

1. Ljubljenje je loše – pa nema smisla za važnije stvari. Kako ono kažu ako ne može završiti kao ljudi..

2. Površno je – stalno se gleda u ogledalo, ispituje te kako izgledaš i malo zaglađuje kosu. Sve to znači da je ispod pokrivača nesiguran u sebe i svoje sposobnosti.

3. On je sebičan – ako vam ne napravi mjesta, ne otvori vam vrata i počne jesti prije nego što ste počeli, trebalo bi vam se upaliti “lampica”. Isti je i u krevetu – prvo gleda na svoje zadovoljstvo.

4. Uvijek u žurbi – za posao, za sastanak i što sve ne. Loše raspolaže vremenom i kao da ga nešto pritišće da sve obavi na brzinu. U krevetu – isto!

5. Ne živi aktivno – satima gleda TV, ne bavi se sportom i ne ulaže previše truda u bilo što što radi. Sve to znači da je dosta pasivan u seksu i opet čeka da netko glumi umjesto njega.

6. Nije baš uredan – u sobi mu je sve u neredu, džepovi su mu puni kojekakvih nepotrebnih sitnica, au autu je ostavio potpuni nered. To znači da je nemaran i da radi “kroz prste”.

7. Ima lošu higijenu – ne radi se više o vještinama, samo što nijedna žena neće uživati ​​s takvim muškarcem. Pobjeći!

8. Ne želi isprobavati nove stvari – samo ostajete kod kuće, idete na ista mjesta i ne radite ništa novo i uzbudljivo. To je siguran znak da ni u seksu nije previše inventivan, čak bismo ga nazvali DOSADNIM

9. Hvalite se svojim bivšima – što su radili, koliko su dugo bili zajedno, koliko je voljela seks i koliko je on bio dobar u krevetu. Ako čujete tako nešto, imajte na umu da se samo pokušao uvjeriti, a istina je sasvim drugačija.

10. Izbjegava vas pogledati u oči – siguran znak da nešto nije u redu ili on nešto skriva od vas. Čini mu se da ćete, ako ga predugo gledate u oči, znati da je sramežljiv i da nije dobar u krevetu.

11. Odgađa svaki pokret – da te poljubi, da te drži za ruku… kod njega se sve odvija jako sporo. To znači da sljedećih nekoliko mjeseci ne biste trebali očekivati ​​seks, a čak i ako do njega dođe, teško da ćete biti očarani.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki