Top 3 mame iz Guinnessove knjige rekorda

Ove su majke u različitim vremenima uspjele ući u Guinnessovu knjigu rekorda za razna postignuća.

Dakle, top 3:

1. Carol Horlock, najplodnija surogat majka. Žena je uspjela ući u Guinnessovu knjigu rekorda jer je u 13 godina uspjela podnijeti i roditi 12 djece. Jednom je morala roditi trojke. Horlock je samo jednom htjela postati surogat majka, ali nije mogla odustati: to je postala vrlo isplativa profesija za ženu.

2. Lina Medina, najmlađa majka. Godine 1933., u dobi od 5 godina, Lina je dovedena u bolnicu u glavnom gradu Perua sa sumnjom na tumor abdominalnog područja. Zamislite iznenađenje liječnika kada je djevojka rodila zdravo dijete čija je težina bila 2,7 kg. Tko je zatrudnjeo četverogodišnje dijete ostaje nepoznato.

3. Stacey Herald, najmanja majka. Visina žene je samo 72 cm.Unatoč upozorenjima liječnika o smrtnoj opasnosti, Amerikanka je rodila 3 djece.

Top 3 mame iz Guinnessove knjige rekorda

Fotografija: Pixabay

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki