4 stvari koje naučite tek nakon poroda




Foto: iStock/Gulliver

Neprospavane noći. Bezrazložne graje. Bezgranična ljubav. Spremni smo na svašta što se tiče rađanja djece, ali ipak postoje stvari koje nas iznenade. Evo 4 stvari koje vam nitko ne govori o čudu rađanja i odgoja ljudskog bića.

1. Stvari koje vas živciraju kod tuđe djece neće vam smetati kada to rade vaši mališani

Na primjer, kad nekoliko puta iz sveg glasa pjeva istu pjesmu ili kad vas stalno zapitkuje.

2. Ako vaše dijete povraća, pokušat ćete ga uhvatiti

Stvari koje izlaze iz tijela vašeg djeteta nisu tako neugodne ako su od bića koje ste sami stvorili. Osim toga, više ćete biti zainteresirani da kauč bude čist nego da zaprljate ruke.

3. Nikada nije potrebno manje od 45 minuta da napustite svoj dom

Prije nego ste imali dijete, mogli ste ustati iz kreveta i biti u autu u roku od 15 minuta. Sada imate torbu s pelenama i ostalim bitnim stvarima koje morate pripremiti, ljudsko biće koje će najvjerojatnije piškiti prije nego što izađete.

4. Jebeno ćeš dijeliti osobne stvari sa strancima

Primjerice, vidite li ženu da svome djetetu na igralištu pokušava staviti prsluk, nekako ćete se naći u situaciji da joj kažete kako ste se riješili mastitisa i preporučite joj divnu kremu za bradavice.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki