Najseksi osobine svakog znaka zodijaka – 1 dio




Foto: iStock/Gulliver

Različiti znakovi zodijaka privlače jedni druge. I svaki od njih ima svoj specifičan šarm. Kako i zašto, znanost teško može objasniti, ali mala pomoć “tamne strane mjeseca” nikad nije suvišna, pogotovo kada je ljubav u pitanju. Također je zabavno. Dakle, upoznajte najatraktivnije osobine svakog znaka zodijaka:

Ovan: strast

Ovan je neovisan, impulzivan, stalno u pokretu i teško ostaje na jednom mjestu. Tako da ćete vjerojatno morati gledati kako ide. Ali upravo ta impulzivnost i strast — čak i kad je prolazna — opijaju. Postat ćeš rob njegovih želja dok očajnički pokušavaš držati korak s njegovim tempom. Ali ako vas je već uključio – držite se čvrsto.

Bik: uspjeh

Postoji li išta seksipilnije od muškarca ili žene koji znaju kako obaviti posao? Zbog svoje upornosti, Bik može biti lider u svakom poslu (i svakom krevetu). Iako je skroman u pogledu svojih pothvata, možete biti sigurni da ih ima poprilično. Ako izlazite s Bikom, budite uvjereni da će vas gostiti, napojiti i razmaziti. Oni su gostoljubivi, vole se prepustiti i biti okruženi lijepim stvarima (a vi ste jedan od njih).

Blizanci: elokvencija

Sa strahopoštovanjem ćete ga slušati dok govori i priča priče. Ipak, pazite – iza ove slatkorječivosti često se krije oštar jezik, iako se ispričava kad shvati da vas je povrijedio. Njegova prevrtljiva priroda čini ga teško dosegljivim i poželjnim, ali i zbog njega vas može napustiti bez upozorenja. Uvijek ćete imati mučnu misao u glavi da biste uskoro mogli postati još jedna priča za ispričati.

Rak: nepredvidljivost

Rak se najbolje može opisati kao “predvidljivo nepredvidiv”. Nikad ne znaš što ćeš dobiti. Rakovi se ljuljaju iz jedne krajnosti u drugu – neovisni i privrženi, nježni i grubi, nezainteresirani i divlje emotivni. Ta vas divljina može privući, ali ima i drugu stranu – njihovu neodlučnost. Tako je teško prekinuti s Rakom, bez obzira koliko ga volite.

Lav: šarm

Leo je onaj tip u baru koji te može odvesti kući, a da ti prije toga ne mora donijeti piće. Lavovi su pravi magneti, zrače energijom i toplinom te šire šarm oko sebe. Također imaju jako razvijen ego, zbog kojeg mogu postati ovisni o pažnji. Vole pohvale i žude za njima, pa ako predugo ignorirate svog Lava, otići će potražiti drugdje. Nema smisla buniti se, ovaj znak poznat je po tome što nikada ne priznaje svoje pogreške.

Djevica: Inteligencija

Ako volite intelektualne igre, Djevica je vaša osoba. Ne postoji ništa seksi od muškarca koji zna kako vam zapaliti mozak. Bilo u krevetu ili na ulici, Djevice obično mogu riješiti svaki problem i impresionirati vas svojim bogatstvom znanja i alata. Ne boje se izazova i odani su. Borit će se za one koje vole.

Vaga: DRUGI DIO – OVDJE 🙂

.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki