Iva Ivanova, poznatija kao Ivka Beybe, uzburkala je web skandaloznim stanjem u novoj aplikaciji Threads, gdje su BG zvijezde ispalile hrpu prozivki.

Provokativni izazov upućen je izravno poznatom TikTokeru i pobjedniku YouTube reality showa “House of Influencers”, sezona 2 – Kumbati.

“Ako Kumbata komentira ovog kretena, stavit ću ti golu sliku”, ispalila je Ivka na društvenim mrežama, a sada svi s nestrpljenjem čekaju da ispod njezine objave osvane njegov komentar.

Influencerica je također dala priliku pratiteljima da joj postavljaju pitanja na Instagramu, tražeći od nje da bira između dvije stvari.

No, na pitanje “Galena ili Azis”, Iva odgovara da bira oboje, ali da bi vodila ljubav s jednim od njih. Navodno je hulja bacila oko na jednu od popularnih folk pjevačica.

Na sljedeće pitanje pratitelji skandalozne voditeljice tjeraju je da bira između Galene i najseksepilnijeg muškarca, a ona bira narodnjake, ponovno dajući do znanja da prema njoj gaji više od simpatija.

Ivka Beybe nije propustila priliku požaliti se kako joj se nedavno padobran otvorio samo za seks, iako je ona radije vodila ljubav.

“Muškarci ili žene za sex?”, pita njezin obožavatelj, a ona bez trunke srama odgovara: “Volim muškarce. Spavao sam sa ženom oko 10 puta.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje