7 vrsta orgazama i kako ih doživjeti

Svaka žena sanja o dubokom, potresnom orgazmu. Slažete se, zar ne? Osim što je jedna od najljepših stvari koje možete doživjeti, orgazam oslobađa napetosti, podiže raspoloženje, zateže figuru, a i jako je dobar za zdravlje. Pa sve dobre stvari.

Znate li koliko vrsta orgazama postoji? Puno. A ako niste upoznati s tim, nikad nije kasno naučiti nešto novo.

Ovdje su neki od najljuljajućih ženskih orgazama.

Vaginalni orgazam

Ovo je jedan od najčešćih orgazama tijekom vaginalnog seksa. Ne zahtijeva dodatno milovanje i poticaje od strane partnera tijekom odnosa. Naravno, snaga i trajanje vaginalnog orgazma ovisi o veličini penisa, brzini njegovog kretanja, načinu na koji to radite.

A kako to doživjeti? Jedna od najsigurnijih stvari je staviti jastuk i staviti noge na partnerov vrat. Ovaj položaj je idealan jer omogućuje maksimalnu penetraciju. Njegov će član pri svakom pokretu dodirivati ​​vašu maternicu, pružajući vam veliko zadovoljstvo. A kontakt licem u lice učinit će vas bližima i stvoriti još topliji osjećaj.

Klitoralni orgazam

Ovaj iznimno ugodan orgazam nastaje kada se klitoris stimulira rukom, jezikom, usnama… Možda ćete se iznenaditi, ali penis može izazvati i klitoralni orgazam. To se radi trljanjem glavića penisa u klitoris, bez penetracije, nekoliko minuta. Vi ili vaš partner rukom nježno uhvatite njegov član i glavicom počnite masirati klitoris i stidne usne. Osjećaj je jednostavno odličan

Orgazam maternice

Dobiva se u slučajevima kada član dopire do maternice i prvenstveno ovisi o duljini muškog spolnog organa. Dobra stvar kod ove vrste orgazma je što traje i nekoliko minuta nakon što je penis već izvan vagine. Kulminacija leži u pogodjenju pravog trenutka prodora. Neke ga žene mogu dosegnuti, a da im to i ne treba. Sve što je potrebno je lagana stimulacija prstom ili jezikom. Ova vrsta orgazma može se lako postići tijekom analnog seksa.

Orgazam pri stimulaciji “G”-točke

Vrlo malo žena je imalo priliku doživjeti ovu vrstu orgazma. Neki čak ne vjeruju u postojanje “G”-točke.

Ako ste jedna od onih žena koje žele isprobati nešto novo i doživjeti efekt “G-točke orgazma”, to možete postići tako da na sebi imate glavicu penisa. Zapamtite da je pravilan kut poze važan. Najudobniji položaj u ovom slučaju je kada žena leži na dnu, a ispod struka joj se nalazi jastuk.

Možete isprobati i položaj “žlice”, gdje on prodire iza vas dok oboje ležite. Stavite svoju nogu preko njegove kako bi mogao prodrijeti duboko i stimulirati prednji dio vagine. Uz malo više prakse i želje, garantiramo da ćete osjetiti željeni užitak.

Orgazam U-točke

Ovaj potresni orgazam možete doživjeti na nekoliko načina: sjedeći, stojeći ili klečeći ako su njegovi udarci kratki i snažni, a vi ste čvrsto omotali noge u njega.

Možete pokušati tako da ga “zajašete” naslonjen na njega, sa što širim nogama, kako bi što veći dio vagine bio u kontaktu s njegovim penisom.

Što čini orgazam U-točke tako izvrsnim? Vi ste na vrhu, vi diktirate pravila i možete odrediti što točno trebate

Analni orgazam

Ovakav orgazam može biti vrlo senzualan, a ako ga kombinirate s klitoralnim ili materničnim orgazmom, doživjet ćete nešto zaista potresno, jamčimo vam. Za one koji vole izazove i spremni su pokušati sve.

Neka vas partner nježno mazi prstima, lagano pojačavajući pritisak. To područje može lizati jezikom, a može i staviti kondom na jezik.

Jednom kada ovo isprobate, znat ćete koliko ste propustili i željet ćete još, i još… Ako vaš partner nije raspoložen za takvu predigru, ubacite lubrikant neposredno prije seksa za dublji , jači orgazam.

Analni orgazam je vrlo jak i dugotrajan, ali samo ako je žena stvarno opuštena. Javlja se kao valovi i trzaji, koji u početku nisu tako jaki, ali rastu s kasnijim naletima.

Dug i snažan orgazam

Orgazam – san svake žene! Ovo je dubok, intenzivan orgazam klitorisa koji može trajati neograničeno dugo. Ovo je orgazam u kojem ste jako dugo na rubu vrhunca, a da ga ne postignete.

Kako doživjeti ovo zadovoljstvo?

Prvo se morate dobro opustiti i početi s dubokim disanjem na trbuh. Vaš partner može započeti s laganom oralnom ljubavlju ili se nježno poigrati vašim klitorisom.

Vrlo je prikladna tehnika „pričvrsti ga na rub”, što znači da vas muškarac sve više uzbuđuje, izmjenjujući intenzivne pokrete s nježnim milovanjem. Ne dopustite sebi da dođete do vrhunca. Kada osjetite da se približava točka vrhunca , promijenite položaj.Ispravna tehnika jamči nevjerojatnu eksploziju na kraju vježbe.

Ovo je jedan od najnevjerojatnijih osjećaja jer možete potpuno kontrolirati koliko će dug i snažan biti vaš orgazam.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki