Lagani desert s bananom, čokoladom i pistaćima

Ovaj recept spaja jedno od najukusnijih i najslađih plodova, a to je banana, s nenadmašnom čokoladom koju svi vole.

Brzom pretragom na Instagramu pronašao sam recept koji je super jednostavan, nije potreban mikser i jednostavno stane u hladnjak. Volimo jednostavne recepte koji su laki i ne zahtijevaju nikakvu vještinu za pripremu kod kuće.

Ovaj recept za slatke banane savršen je za one koji nisu baš vješti u kuhinji. Sve što vam treba je banana, otopljena čokolada i kikiriki.

Obložite neprianjajući papir za pečenje i narežite banane na ploške. Prelijte otopljenom čokoladom i mljevenim kikirikijem. Stavite desert u hladnjak i nakon sat vremena bit će gotov!

Pronašli smo brzi desert za sve sate u danu koji ima jako malo sastojaka: banana, čokolada i kikiriki!

Slatkiši su za svako godišnje doba, pogotovo kada je riječ o čokoladnim – i hrskavim – zalogajima koji se čuvaju u hladnjaku, a istovremeno su ukusni i osvježavajući. U ovom slučaju desert od čokoladne banane za hladnjak je upravo ono što vam treba jer ima jednostavan recept i savršen okus.

bovary.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki