Prošlost: kako početi pričati o njoj muškarcu

Djevojka ne može promijeniti svoju prošlost. Ona sama to savršeno dobro razumije, ali možda neće u potpunosti prihvatiti ono što se dogodilo u njemu.

Posebno se može sramiti nijansi svog osobnog života. Dama može početi skrivati ​​neke aspekte svog života od sadašnjeg gospodina, može mu lagati, reći da je imala jednu ili samo dvije afere, da uopće nije bilo ozbiljne veze.

Zapravo, mlada dama se ne bi trebala pridržavati takve strategije ponašanja. Nema ništa loše u tome što je ranije vodila aktivan život, što je ostala kod kuće. Ispravnost ove pozicije može se potvrditi pomoću nekoliko argumenata.

Skromnost nije najveća vrijednost

Ova kvaliteta nije pokazatelj moralnih vrijednosti. Kaže samo da djevojka nije bila posebno društveno aktivna, a možda nije ni sada.

Muškarac će biti polaskan što je dami ili prvi, ili prvi nakon dugo vremena, da će joj otvoriti vrata u svijet romantike, pokazati joj što mogu zajedno, kako se mogu zanimljivo zabaviti. .

par
Fotografija: Pixabay

Ali neće se uzrujati ako je dama imala mnogo udvarača. Za njega će to biti još bolje, jer može biti siguran da ona ima iskustva u komunikaciji s dečkima, da će mnoge stvari shvatiti i bez objašnjenja.

Prošlo iskustvo je korisno

Djevojka ne bi trebala samo uspoređivati ​​svog sadašnjeg gospodina sa svojim prijašnjim. Iskusna dama je dobra jer će znati dati muškarcu pozitivne emocije, koje će mu biti ugodne.

Na temelju prošlog iskustva, dama će moći brzo pronaći pristup mladiću, početi eksperimentirati i razumjeti kako se ponašati prema njemu kako bi ga usrećila.

To će smanjiti vrijeme mljevenja, omogućujući muškarcu i dami da se brzo zbliže i u kratkom vremenu postanu pravi par.

Svatko ima pravo na pogreške

Čak i ako je u daminoj prošlosti bilo nešto ne baš dobro, to ne znači ništa. Jednostavno je mogla pogriješiti, mogla je krenuti krivim putem.

Ako je sada to shvatila, onda je to samo dobro karakterizira, pokazuje da se može mijenjati i biti fleksibilna. Ako djevojka to ima na umu, onda joj neće biti teško ispričati momku o svojoj prošlosti.

Djevojka može biti sretna ako izravno govori o onome što želi. Ne treba se bojati osude, ne treba skrivati ​​iskustvo prošlosti. Ovo će se svidjeti i njoj i muškarcu kojem je pokazala da vjeruje.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki