Prije nego što pošaljete svoju golu sliku…




Fotografija: iStock/Gulliver

Prijatelj vas je zamolio da im pošaljete neke provokativne fotografije? Ili možda slatki dečko s kojim se dopisuješ neko vrijeme želi da se zbližiš pokazujući mu svoje tijelo?

Ovo možda ne zvuči kao nešto zabrinjavajuće, pogotovo ako poznajete drugu osobu, ali zapravo je uključeno dosta rizika.

Prije nego što pritisnete gumb “pošalji”, pročitajte sljedeće retke i saznajte sve što trebate znati prije nego što podijelite svoje golišave fotografije:

Niste obavezni slati golišave fotografije.

Fotografije vašeg tijela su nešto vrlo privatno, pa ako ih ne želite dijeliti ni s kim, jednostavno nemojte. Ne duguješ nikome.

Neovisnost radi li se o vašem prijatelju, tipu kojeg želite impresionirati ili drugoj osobi.

Nema ništa loše u tome da takvu fotografiju podijelite s npr. dugogodišnjim prijateljem kojem vjerujete, no pripazite ako vam osoba preko puta nije toliko bliska.

Prvo se zapitajte sljedeće:

Šaljem li ovu fotografiju iz vlastitog zadovoljstva ili samo zato što inzistira osoba koja mi se jako sviđa ili volim?

Ako i on tebe voli, neće te tjerati da radiš nešto što ne želiš.

Postavite svoje parametre

Vi odlučujete koliko ćete pokazati, a što sakriti. Pomalo koketna i misteriozna fotografija na kojoj se vidi samo dio vašeg najintimnijeg dijela puno je originalnija od obične gole fotografije.

Vi najbolje poznajete svoje tijelo pa možete prikriti svoje male nedostatke, a istaknuti dobre dijelove. Zapamtite, gole fotografije mogu biti umjetnost.

Nikada, ponavljamo, nikada ne šaljite fotografiju na kojoj se vidi vaše lice

Nemojte napraviti ovu pogrešku, pogotovo ako fotografiju šaljete nekome koga ne poznajete toliko dobro. Zamislite to kao siguran seks – morate se zaštititi od neželjenih posljedica.

Uzmite neki koji ne otkriva vašu punu golotinju i ne vidi vam se lice? Pa čak i ako se negdje distribuiraju, nitko neće znati jeste li to vi.

Čak i ako vjerujete osobi preko puta, nikad ne znate kada bi netko mogao hakirati njihovo računalo.

Provjerite jeste li provjerili adresu primatelja

Učinite to nekoliko puta kako kasnije ne bi bilo neugodnih iznenađenja. Jeste li ikada nekome poslali nešto greškom, npr. poruku. Ovo možda nije bila velika stvar, ali slanje vaših golih fotografija pogrešnoj osobi bit će.

Dakle, cure, još jednom provjerite prije nego pritisnete Pošalji.

Imajte na umu da postoji mogućnost da njegovi prijatelji vide vaše gole fotografije

Mislite da dobro poznajete svog dečka i da vas nikada neće izdati? Možda je tako, ali ponekad ljudi znaju biti glupi i nemarni. To se uglavnom odnosi na dječake, još više na mlađe. Svi znamo da se vole hvaliti i skloni su pokazivati ​​golišave slike djevojaka pred prijateljima samo da bi se pohvalili i pogazili svoj ego.

To ne znači da vas partner ne voli, samo ponekad ne razmišlja o posljedicama.

Moguće je da će mu netko od prijatelja namjerno uzeti telefon, početi ga gledati i naići na vaše fotografije. Stoga budite svjesni toga i razmislite još jednom prije slanja slika.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki