Muškarac: 5 svakodnevnih kazni koje žena može smisliti

Ima trenutaka kada je muškarac učinio toliko zla da mu žena ne može tek tako oprostiti. Nakon što riješi odnos, reći će da je sve u redu, da je spremna oprostiti, ali u ovom trenutku sve će kipjeti u njezinoj duši.

Gospođa razumije da odraslog muškarca neće strpati u kut niti ga tući remenom.

Ali djevojka ne bi trebala očajavati, jer može kazniti svog ljubavnika. Dama to može učiniti na nekoliko načina.

Šoping putovanje

Muškarci ne vole ići u trgovine. Čak nerado idu u kupovinu namirnica. Ako dama kaže muškarcu da je obuče u trgovinu odjećom ili obućom, njegovo raspoloženje će odmah nestati.

Momak će biti deprimiran činjenicom da će morati dugo čekati svoju odabranicu dok ona ne odabere nešto za sebe, da će se morati odvojiti od neke svote novca.

čovjek
Fotografija: Pixabay

Nakon što je jednom otišao u kupovinu s damom, muškarac će kasnije razmisliti o tome kako se ponašati i koje radnje treba izbjegavati.

Popravak

Važno je da bude neočekivano. Muškarac bi trebao biti opušten, ležati na kauču, gledati TV. U to vrijeme djevojka bi trebala početi trgati tapete, iznositi sve posuđe iz kuhinje, stvarajući dojam žustre aktivnosti.

Kad se dečko zainteresira što se događa, gospođa bi trebala reći da joj je dosadilo čekati da popravci počnu i da je odlučila to sama početi raditi.

Muškarac neće dopustiti djevojci da kreči stropove ili postavlja pločice, jer taj posao nije namijenjen njoj. Čovjek koji radi popravke razmislit će o tome što je krivo napravio i razumjeti što sljedeći put ne treba učiniti.

Sama na farmi

Muškarac će pristati da se i sam okuša u ulozi domaćice, jer će svojoj odabranici željeti dokazati da sve zna, sve može. Djevojka bi trebala odbiti obavljati bilo kakve kućanske poslove, kuhati hranu ili prati rublje.

Sve bi to trebalo postati čovjekova odgovornost na nekoliko dana. Ako se tip snađe, onda se dio posla može zauvijek prenijeti na njega.

Ako se ne snalazi u svakodnevici, tada će svoju odabranicu početi još više cijeniti i neće je uvrijediti.

djevojačka zabava

Trebala bi se odvijati u stanu u kojem djevojka živi s mladićem. Isprva će muškarcu biti drago što će moći kontrolirati svoju odabranicu, što će vidjeti s kim je i što radi. Ali sreća neće dugo trajati.

Gospođa treba poslati čovjeka u dućan po šampanjac, kad joj dođu prijatelji, zamoliti ga da ode u šetnju sa psom. Možete ga uključiti u ženski razgovor, zbijati razne šale.

Nemoguće je zamisliti bolju kaznu za čovjeka.

Ti me ne voliš

Dama može reći ovu rečenicu ako ništa drugo nema utjecaja na tipa. Muškarac će požuriti da dokaže svoju ljubav. Prvo će dati argumente i razloge. Dama ih može slušati satima.

Na kraju razgovora, ona može reći mladiću da mu još uvijek ne vjeruje. Momak neće odustati od pokušaja, počet će tražiti načine da dokaže prisutnost toplih osjećaja prema djevojci.

Momak sigurno neće zaboraviti takvu kaznu.

Kad kažnjavate čovjeka, važno je ne otići predaleko. Jedan pogrešan postupak može uvrijediti vašeg odabranika i pokvariti vaš odnos s njim. Bit će ih prilično teško vratiti, stoga ne biste trebali izgubiti kontrolu nad sobom i pribjeći kazni koja graniči s osvetom.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki