Guido Spek o Expedition Robinson: ‘Nije trebalo trajati još tjedan dana’

Guido Bacon jedan je od tri finalista Ekspedicija Robinson 2023. U najnovijem Grazia pjevač i glumac osvrće se na avanturu, priča što je bilo najteže i što nosi sa sobom u svakodnevnom životu.

Sudjelujte u ekspediciji Robinson…

“Bilo je ludo. Vrlo je čudno provesti pet tjedana na pustom otoku bez kontakta s prijateljima. Ali također je lijepo ne ometati me mailovi, moj telefon s kojim imam love-hate odnos i sve što moraš raditi u životu. Samo ponovno igrajte izvan staromodnog načina.”

Najteže mi je bilo…

“Posebno sam uživao u ekspediciji! Spavanje je bilo malo nemirno prvih nekoliko noći, jer se deset puta probudiš i pomisliš: zašto, zaboga, ležim na plaži bez pokrivača? Ali na to se navikneš. Utolio sam glad pijući puno vode ujutro, poslijepodne, navečer i kao međuobrok. Vaš se želudac brzo navikne jesti manje. Pred kraj me stvarno zanimalo kako je kod kuće, u tom smislu nije trebalo proći još tjedan dana.”

Što nosim sa sobom s ekspedicije…

“Je da stvarno volim biti u prirodi. Volim živjeti u gradu, vrevu oko sebe i mogućnost kupovine na 65 različitih mjesta. Ali sjediti vani oko logorske vatre i zajedno razgovarati i smijati se također je jako lijepo. Mislim da zato toliko volim kazalište: tamo isključiš telefon na sat i pol i samo gledaš i slušaš. Mislim da bi svatko trebao barem jednom provesti tjedan dana na pustom otoku. Samo pustite stvari na neko vrijeme i vidite koliko će trajati prije nego što vam dosadi. Nisam to mogao u tih pet tjedana!”

Tko će od njih trojice pobijediti u finalu i osvojiti titulu Robinsona 2023. vidjet ćemo sljedeće nedjelje u 20:30 na RTL 4.

U najnovijoj Graziji možete pročitati cijeli intervju s Guidom Spek, a finalisti Willem Voogd i Ilse Paulis također govore sve o avanturi.

Tekst: Jill Waas | Slika: Shotbysud

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki