20 trikova za više seksipila – odmah

Teško da u našoj svakodnevici ima toliko romantike kao u, recimo, starom crno-bijelom filmu, ili reklami za draguljarnicu. Ali tko se od nas ne želi barem s vremena na vrijeme osjećati nevjerojatno seksi? Ne morate trošiti hrpe novca i podvrgavati se skupim zahvatima. Ovih 20 jednostavnih savjeta za ljepotu pomoći će vam da se osjećate seksipilnije i vašem će životu dodati dašak filmske čarolije.

1. Zamijenite jarko crveni ruž za nešto svjetlije i suptilnije. Crvene usne su primamljive, ali ih je teško održavati, a svi znamo što se događa kada ruž za usne dođe u dodir s bilo čime, umjesto toga odaberite balzam ili ruž u prirodnoj ružičastoj nijansi s nježnim, kremastim završetkom.

2. Nanesite losion za posvjetljivanje ili highlighter na dekolte. Ključna riječ je blistava, a ne sjajna – što može izgledati jeftino ili neukusno. Trik je privući pažnju na taj dio tijela i ne izgledati kao disko kugla. Možete čak koristiti i nekoliko kapi ulja za tijelo za dodatni sjaj.

3. Prilikom nanošenja maskare fokusirajte se na trepavice na vanjskom kutu oka. Tako će vaše oči izgledati veće, poput srne, bez potrebe za korištenjem umjetnih trepavica.

4. Čak i najtanja, spljoštena kosa može izgledati punije uz ovaj trik: dlanovima protrljajte pjenu za kosu ili neki drugi proizvod za volumen. Nanesite po dužini kose, a ostatak utrljajte u korijen. Počešljajte kosu prema gore i okrenite je u smjeru suprotnom od onog u kojem je inače nosite.

5. Nanesite vrlo malu količinu highlightera na sredinu iznad gornje usne. To će privući pozornost na vaše usne, čineći ih većima i definiranijima uz minimalan napor.

6. Nosite li zadimljenu šminku, odaberite diskretniju opciju. Poput crvenog ruža i teške šminke, izgled Kim Kardashian teško je održavati, ali nema ništa loše u dodavanju malo više dubine izgledu. Nanesite crnu ili tamnosmeđu olovku duž linije trepavica i pažljivo izblendajte – za veću izražajnost, bez tona šminke.

7. Raspršite parfem po zatiljku – i samo tamo. Lako je pretjerati s parfemom, a da to ne želite, stoga držite bočicu 10-15 cm dalje i poprskajte samo jednom. Toplina vaše kože donijet će miris, ali bez prenapadanja.

8. Nanesite neutralni mat ruž, a na sredinu nanesite vrlo malu količinu highlightera. Ovo je najbolji način da vaše usne izgledaju sočno i seksi.

9. Koristite kremasto rumenilo za prirodniji, rumeniji izgled. Rumenilo u prahu može ostati mrljasto poput krede, dok se kremasto blenda glađe i lice izgleda osvijetljeno. Nanesite na obraze za dašak boje ili prijeđite do sljepoočnice za isklesaniji izgled.

10. Izbjegavajte teške temelje. Čak i ako imate mrlje ili druge probleme koje trebate prekriti, nanesite toniranu kremu ili BB kremu, a potom korektorom pokrijte samo problematična područja. Ova tehnika omogućuje postizanje savršenog tena i prirodnog izgleda u isto vrijeme.

11. Napravite piling usana. Bilo da koristite staru četkicu za zube ili nježni piling, vaše će usne učiniti glatkima i zavodljivima, kao i prikladnom podlogom za nanošenje ruža. Osim toga, trljanje će povećati protok krvi i djelovat će voluminoznije.

12. Ako nosite podignutu kosu, pustite nekoliko opuštenih pramenova oko lica za mekan i romantičan učinak. Ako je dolje – razbarušite je. Ovo je mnogo seksipilnije od uredno napravljene frizure.

13. Nalakirajte nokte u prirodne boje. Ne razlikujemo svijetle boje, ali postoji nešto posebno u blijedim, tjelesnim tonovima koji čine da vaše ruke i noge izgledaju kao poboljšana, čišća, uglađenija verzija samih sebe. Oboje su prirodni i to pokazuje da se brinete.

14. Isprobajte ovaj efekt “izgrizenih” usana – nešto kao sisanje lizalice od trešnje. Ruž za usne, balzam, čak i kremasto rumenilo u tonovima maline prikladni su za postizanje ovog efekta. Nanesite malu količinu tapkajući prstom tako da konture budu meke, a ne oštro definirane.

15. Stavite svoju olovku za oči na posao. Opće je poznata istina da je “cat eye” najseksipilnija moguća šminka. Ne vjerujete nam? Pitajte Brigitte Bardot, Sophiju Loren ili Annu Karinu. Koristite tekući ili gel eyeliner, držeći ga blizu linije trepavica za suptilniji učinak, ili ga povucite malo dalje prema vanjskom kutu oka za dramatičniji izgled.

16. Velikim mekanim kistom nanesite nježne breskvaste i ružičaste tonove po cijelom licu. Ove dvije nijanse u kombinaciji daju lagani bronzing efekt koji grije kožu i čini da izgleda “poljubljena suncem”.

17. Kada popravljate kosu, koristite više prstiju, a manje češlja. Češalj izravnava kosu i oduzima volumen, dok prsti postižu mekšu, prirodnu teksturu koja mami na dodir.

18. Glitter na pravim mjestima – sredina nosa, vrhovi jagodičnih kostiju, sredina brade, lopatice, ključne kosti. Nanesite malo highlightera u prahu za eterični sjaj koji će podići vaš seksipil na novu razinu.

19. Sedefaste sjene stavite samo na sredinu kapka i rasporedite. Zlatni ili šampanjac tonovi će naglasiti svaku boju očiju i unijeti sofisticiranost na nježan i nenametljiv način.

20. Počešljajte kosu s dubokim bočnim razdjeljkom za malo više tajanstvenosti. Ima nešto vrlo “film noir” u kosi koja pada i prekriva pola lica, a drugi dio je zataknut iza uha. Neodoljiv.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki