Ideje za vjenčanje za šareno raspoloženje

Sezona vjenčanja obično je proljeće i ljeto, i iako ima dovoljno vremena, nikad nije prerano za početak planiranja vašeg velikog dana. To će vam pomoći da sve dotjerate do najsitnijih detalja i uštedite nepotrebne živce. Možda je vani hladno i tmurno, ali ovi će prijedlozi stvoriti šareno raspoloženje.

Buket u duginim bojama

Niste sigurni koje cvijeće odabrati za svoje vjenčanje? Ne brini. Idite pod vijenac s eklektičnim buketom, skupljajući sve dugine boje na jednom mjestu.

Luk od balona

Stvorite wow efekt s lukom od cvjetnih balona ispod kojeg možete proći sa svojom voljenom osobom.

Ogromni baloni sa šarenim resicama

Ako ste jedna od onih mladenki koje vole stvari na veliko, ova je ideja za vas. Pričvrstite velike balone i šarene rese kako biste stvorili željeni izgled.

Svijetli printovi na stolnjacima

Svijetle haljine za djeveruše

Svijetle boje ne bi vas trebale plašiti, jer ne samo da stvaraju nevjerojatno raspoloženje, već i izgledaju sjajno na fotografijama. Odlučite se za hrabre nijanse za haljine svojih djeveruša.

Papirnate girlande u jarkim bojama

Šareni konfeti za bacanje umjesto tradicionalnog žita

Ako ste jedna od onih mladenki koje vole nekonvencionalne ideje i ne žele slijediti tradiciju, zamijenite žito konfetima.

Torta sa cvjetnim motivima

Proljeće povezujemo s cvijećem, stoga nećete pogriješiti ako odaberete cvjetni ukras za svoju svadbenu tortu.

Viseći vijenci cvijeća

Tematski, možete ukrasiti svoje vjenčanje s tako prekrasnim vijencima cvijeća.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki