Zagreba Lajfhaki

Kako je najbolje jesti grejp: prisjetite se savjeta stručnjaka

Grejp se s pravom smatra jednim od najzdravijih voća.

Ovo voće sadrži vitamine A, C, D, PP i skupinu B, kao i kalij, magnezij, kalcij, mangan, bakar, cink i fosfor.

Zahvaljujući tako bogatom sastavu, grejp je vrlo koristan za kardiovaskularni sustav, kosti i bubrege.

Posebno je korisno ovo voće konzumirati zimi.

Kako je najbolje jesti grejp?

Prema portalu Roskachestvo, grejp je najbolje konzumirati odvojeno od ostalih namirnica 2-3 sata nakon obroka.

Fotografija: © Belnovosti

Prihvatljivo je kombinirati ovo voće sa salatama od povrća i jelima od piletine, ribe i plodova mora. Grejp se može dodati i u smoothije.

Ne smijete jesti grejp s mliječnim proizvodima i pekarskim proizvodima jer to može uzrokovati probavne probleme.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version