Koliko Oliviera i haringe možete pojesti ispod krznenog kaputa bez štete po zdravlje: komentar nutricionista

Tko može odoljeti probati Olivier ili haringu ispod bunde za novogodišnjim stolom? Ovo su ukusne salate koje uvijek otvaraju apetit.

Ali vrlo je važno ne pretjerivati ​​s njima, inače to može negativno utjecati na vašu figuru i zdravlje.

Nutricionistica Elena Solomatina govorila je detaljnije o tome koliko možete pojesti takvih ukusnih, ali štetnih jela u intervjuu s predstavnicima publikacije RT.

Objasnila je da se norma mora izračunati na temelju stanja osobe: njegove težine, spola, dobi, kao i postojećih bolesti.

Salata
Fotografija: © Belnovosti

Solomatina je napomenula da je dovoljno probati nekoliko žlica salate koja sadrži majonezu.

Porcija može biti i veća ako je riječ o niskokaloričnim jelima od povrća i začinskog bilja.

Stručnjak je rekao da jela mogu biti manje štetna. Na primjer, ako uklonite majonezu iz sastava. Umak se može zamijeniti nemasnim kiselim vrhnjem.

Ranije smo pisali kako pripremiti zdraviju verziju Oliviera.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki