Zagreba Lajfhaki

“Oni će pružiti osnovnu sitost i energiju za besanu noć”: koja bi tri zdrava proizvoda trebala biti na stolu u Novoj godini – komentar liječnika

Vaš blagdanski jelovnik trebao bi uključivati ​​poslastice koje sadrže masnoće i omega-3.

Treba obratiti pozornost na ribu, plodove mora ili kavijar.

Takvi proizvodi pružaju osnovnu zasićenost i energiju za neprospavanu noć.

Ali to nisu sve prednosti.

Fotografija: © Belnovosti

Nutricionistica Daria Rusanova ispričala je Life detaljnije.

Stručnjak je također dodao da hrana koja je zasićena mastima sprječava apsorpciju alkohola i smanjuje njegovu štetu.

Liječnik je preporučio pripremu ribljih predjela ili kanapea s kavijarom kako bi gosti obratili pažnju na njih prije otvaranja šampanjca i drugog alkohola.

Potrebna su i vlakna. Pozitivno djeluje na probavu. Stoga na tanjuru mora biti povrća.

Što se tradicionalnih novogodišnjih jela tiče, od njih se ne treba odreći. Neće vam naškoditi ako ih jedete samo na praznike i u malim količinama. To vrijedi i za slastice.

Ranije smo vam rekli koje slatkiše treba ukloniti s novogodišnjeg stola.

Exit mobile version