Zagreba Lajfhaki

Kakve bi stolice trebale biti u kuhinji: ne s baršunastim presvlakama – noćna mora svih domaćica

Svi dizajneri već odavno poznaju i rado koriste ovu tehniku ​​kako bi interijeru dodali dašak elegancije, luksuza i sofisticiranosti, što se sastoji od upotrebe presvlaka od baršuna ili velura.

Prema dizajnerici Yuliji Tychino, stručnjakinji internetske publikacije BelNovosti, takve stolice savršeno nadopunjuju klasične interijere i služe kao naglasak u skandinavskom, minimalističkom ili čak industrijskom stilu.

Osim toga, teksturirane presvlake izvrsne su za jednobojne kuhinje, gdje su različiti materijali na prvom mjestu.

Međutim, pri odabiru presvlaka za kuhinju, prije svega treba voditi računa o praktičnosti tkanine, a tek kada se uvjerite da ima tu kvalitetu, možete pobliže pogledati ljepotu materijala.

Fotografija: © Belnovosti

Na primjer, baršunu treba vrlo malo vremena da se zamasti i pretvori u jednu kontinuiranu, neurednu mrlju.

No ni to što vam u kuhinji može slučajno ispasti komad hrane ili proliti vodu po stolcu nije najgora stvar.

Mnogo je neugodnija činjenica da će tkanina lako apsorbirati mirise u zraku, pogotovo ako je kuhinja mala i stolice se nalaze izravno u prostoru za kuhanje.

Umjesto toga, pogledajte plastične modele ili odaberite stolce za kuhinju presvučene mikrovlaknima ili umjetnom kožom.

Prethodno je stručnjak naveo glavne pogreške u dizajnu i rasporedu kuhinje.

Exit mobile version