Aromatičniji i pahuljastiji posni patatnik još niste probali




Foto: iStock/Gulliver

Ulazimo u tjedan posnih jela pa vam danas donosimo super ukusan i jednostavan recept.

Potrebni proizvodi:

500 g krumpira

1 luk

2 žlice. paprika

2 žlice. mljeveni čubar

1 žlica. sol s uzorkom

Ulje

Sol

Papar

Pogledajte više:

Način pripreme:

Očišćeni krumpir narendati na ribež. Ne stavljamo ih u vodu. Luk dinstamo na tavi na više ulja jer krumpir dosta upije. Naribani krumpir pomiješajte sa začinima i stavite u tepsiju. Dobro izmiješajte s lukom i pustite da se zapeče na dnu. Pokrijte poklopcem i stavite tepsiju u pećnicu na 20 minuta.Skinite poklopac i pecite još 20 minuta samo na gornjoj vatri.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki