Čak i pollak, oslić i bjelanjak: kuharski trik kako svaku ribu učiniti sočnom

Apsolutno bilo koja riba može biti sočna, čak i oslić, pollak i bjelanjak, ako se poslužite jednim jednostavnim trikom.

Tajnu pripreme sočne ribe govori kulinarski stručnjak izdanja mreže Belnovosti, kuharica, pekar četvrte kategorije, Yulia Arkhipova.

Kako kuhati sočnu ribu

Prethodno namakanje ribe u vodi sa soli i šećerom pomoći će ribi dati sočnost.

Na litru vode potrebna vam je žlica oba sastojka. Temperatura vode treba biti 40-45 stupnjeva.

To je potrebno kako bi se sol i šećer dobro otopili. Za namakanje ribljih fileta u otopini potrebno je sat vremena.

riba
Fotografija: © Belnovosti

Nakon tog vremena izvadimo ribu, osušimo je papirnatim ručnicima i počnemo kuhati.

Ranije je stručnjak ispričao koje neoprostive greške domaćice čine kada pripremaju pilav.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki