Makaroni sa sirom popularan su ručak.
Jelo je vrlo jednostavno za pripremu: kuhanu tjesteninu samo pospite naribanim sirom.
U isto vrijeme, hrana je prilično ukusna i zadovoljavajuća.
Ali što da učini gurman ako shvati da zbog nedostatka jednog važnog sastojka ne može pripremiti ni ovo jednostavno jelo?
Što učiniti u situaciji kada u hladnjaku nema sira?
Ispostavilo se da postoji izlaz. Tjesteninu možete posuti nečim drugim.
Neće ispasti ništa manje ukusno. Štoviše, jelo će biti neobično.
Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kulinarstva mrežne publikacije Belnovosti, kuharica i pekarka četvrte kategorije, podijelila je neočekivanu kulinarsku ideju.
Što staviti na makarone umjesto sira
Provjerite sadržaj hladnjaka. Imaš li limun? Kakav rezultat!
Da, u početku se ideja može činiti čudnom: na prvi pogled tjestenina se ne kombinira s agrumima.
Zapravo, nastaje zanimljiva kombinacija okusa koju cijene mnogi istančani gurmani.
Pospite nasjeckanu koricu limuna po tjestenini i dobro promiješajte sadržaj zdjele.
Kiselost limuna, čudno, poboljšat će okus tjestenine. Jelo će postati originalno.
Osim toga, obrok će postati zdraviji: sadržaj kalorija bit će znatno niži od makarona i sira, osim toga, ručak će postati izvor velike količine vitamina i važnih mikroelemenata.
Prethodno su navedene 4 greške koje mogu pokvariti svaku juhu.