Dno ne gori, mekano je, a dodaje se samo jedan sastojak: jednostavan način za pravljenje kajgane bez “prženja”

Nije uvijek moguće skuhati kajganu da ne zagori na dnu.

Međutim, postoji jednostavan način. Kako spriječiti da kajgana zagori, govori Yulia Arkhipova, stručnjakinja u izdanju mreže Belnovosti u području kuhanja, kuharica i četvrtorazredni pekar.

Kako ispeći jaja a da ne zagore

Da kajgana ne bi zagorjela i bila mekana, dovoljno je dodati samo jedan sastojak – vodu.

U zagrijano ulje dodaje se voda (sasvim malo, par žlica) dok se jaja ne razbiju.

Morate djelovati vrlo pažljivo kako ulje ne bi počelo prskati.

pečena jaja
Fotografija: © Belnovosti

Zatim razbijte jaja, dodajte sol i papar, nakon pola minute pokrijte tavu poklopcem i pržite na laganoj vatri dok ne skuha.

Prethodno je stručnjak rekao kako pripremiti savršeni umak.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki