Zagreba Lajfhaki

Dno ne gori, mekano je, a dodaje se samo jedan sastojak: jednostavan način za pravljenje kajgane bez “prženja”

Nije uvijek moguće skuhati kajganu da ne zagori na dnu.

Međutim, postoji jednostavan način. Kako spriječiti da kajgana zagori, govori Yulia Arkhipova, stručnjakinja u izdanju mreže Belnovosti u području kuhanja, kuharica i četvrtorazredni pekar.

Kako ispeći jaja a da ne zagore

Da kajgana ne bi zagorjela i bila mekana, dovoljno je dodati samo jedan sastojak – vodu.

U zagrijano ulje dodaje se voda (sasvim malo, par žlica) dok se jaja ne razbiju.

Morate djelovati vrlo pažljivo kako ulje ne bi počelo prskati.

Fotografija: © Belnovosti

Zatim razbijte jaja, dodajte sol i papar, nakon pola minute pokrijte tavu poklopcem i pržite na laganoj vatri dok ne skuha.

Prethodno je stručnjak rekao kako pripremiti savršeni umak.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version