Zagreba Lajfhaki

Dodajte nježnost: “čarobni” sastojak koji će značajno poboljšati okus Oliviera – jeftin i ukusan

Kada jedu Olivier, gurmani se često žale: “Nešto nedostaje.”

Dakle, salata možda nije dovoljno nježna.

Često jelu nedostaje snažna nota okusa.

Najzanimljivije je da je spriječiti takve kulinarske neuspjehe vrlo jednostavno.

Dovoljno je upotrijebiti tajni sastojak, koji se iz nekog razloga ne spominje u gotovo niti jednom Olivier receptu.

Fotografija: © Belnovosti

Što dodati Olivieru za nježnost i okus

Prema kulinarskom stručnjaku mrežne publikacije Belnovosti, kuharici, pekari četvrte kategorije Juliji Arkhipovi, “čarobna” komponenta je topljeni sir.

Upravo će ovaj proizvod salatu učiniti mnogo nježnijom i ukusnijom.

Dobra stvar kod ovog sastojka je što pomaže ažurirati i poboljšati jelo, unatoč niskoj cijeni.

Kako pravilno dodati topljeni sir u Olivier

Prije svega, morate zapamtiti točan omjer sastojaka. Jedan sir dovoljan je za četiri krumpira i tri kuhana jaja.

Drugo, topljeni sir mora biti zgnječen na određeni način. Ne smije se rezati na kockice, već ribati. Drugim riječima, koristite ribež.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version