Dodajte ovo u brašno – i pravljenje okruglica bit će užitak: recept koji će vas iznenaditi

Knedle – tko ih ne voli! Ali za neke se proces kuhanja čini problematičnim.

Možda upravo iz tog razloga mnoge domaće kuharice rijetko oduševljavaju svoje najdraže ovim jelom.

Ali evo što ćemo reći: ako dodate nešto u brašno, proces kuhanja će biti užitak, sigurno možete zaboraviti na sve vrste nevolja.

Recept je podijelila Yulia Arkhipova, stručnjakinja u izdanju mreže Belnovosti u području kuhanja, kuharica i pekar četvrtog razreda.

Ona napominje da predložena metoda funkcionira i za slatka i za slana punjenja.

vareniki
Fotografija: © Belnovosti

U isto vrijeme, ističe stručnjak, proces kuhanja je prilično brz i jednostavan.

Trebat će nam: kefir (500 grama), soda (žličica), sol (žličica) i brašno (800 grama).

Sve ove komponente potrebno je pomiješati, a tijesto mijesiti oko 5 minuta (ne treba dodavati više brašna).

Okruglice od ovog tijesta mogu se kuhati u vodi ili na pari.

Prikladni nadjevi su crveni ribiz, borovnice, višnje i jagode (u svaku okruglicu možete dodati malo šećera).

Za nadjev možete koristiti i krumpir sa začinskim biljem, krumpir s gljivama, jetru s lukom.

Ranije je postalo poznato kako pripremiti jednostavnu, ali ukusnu juhu, a da ne budete za štednjakom.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki