Iz kojeg razloga palačinke gore: nesretna greška domaćica je imenovana

Mnogi ljudi vole palačinke od krumpira zbog njihovog karakterističnog okusa i relativne jednostavnosti pripreme, pa ih svaka obitelj često kuha.

Međutim, jelo ne uspije uvijek.

Na primjer, ponekad se zna zalijepiti za tavu. Kao rezultat toga, palačinke od krumpira će se raspasti i malo je vjerojatno da će biti poslužene za stol, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kuhanja i pripreme hrane za publikaciju mreže BelNovosti.

Zašto palačinke od krumpira mogu zagorjeti?

Kako se ispostavilo, govorimo o vrlo čestoj grešci koju svaka domaćica može napraviti u žurbi. Govorimo o pripremnoj fazi.

Nakon što ste nasjeckali krumpir, potrebno ga je ocijediti. Činjenica je da će višak tekućine od krumpira pokvariti palačinke.

palačinke od krumpira
Fotografija: © Belnovosti

Čak i ako jelo ne zagori, počet će se raspadati.

Ako ne želite cijediti krumpir, možete i drugačije. Nakon što ste ga naribali, dodajte malo limunovog soka da povrće ne potamni.

Zatim stavite obradak u cjedilo i pričekajte dok se ne ukloni sav višak vlage. Nakon toga možete dodati luk, jaje i ostale sastojke.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki