Sendviči će uvijek ostati jedna od najtraženijih vrsta hrane.
Uz njihovu pomoć možete savršeno utažiti svoju glad ako ne želite kuhati nešto zadovoljnije i složenije.
Nije sramota sendviče staviti na blagdanski stol kako bi gosti uživali u izvrsnim zalogajima.
Stoga kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u izdanju mreže BelNovosti o kulinarskim pitanjima, savjetuje da obratite pozornost na jednostavan i vrijedan recept.
Kako napraviti sendviče sa sirom i rajčicama
Potrebni proizvodi
– četvrt kilograma štruce;
– četiri rajčice srednje veličine;
– tri stotine grama tvrdog sira;
– par žlica majoneze.
Proces kuhanja
Možete uzeti bilo koji kruh, ali mnogi odabiru baguette zbog atraktivnog izgleda i jednostavnosti upotrebe.
Prvo morate podijeliti pekarski proizvod na komade.
Nakon toga štrucu možete držati 7 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva. Ispast će puno ukusnije. Zatim, samljeti sir na ribež i pomiješati s majonezom. Možete dodati malo soli. Izmijesati i premazati u sloju na pogacu.
Zatim dodajte šalicu rajčice. Jednostavni i ukusni sendviči su spremni.
Ranije smo podijelili kako napraviti sladoled od kokosovog mlijeka koristeći samo tri sastojka.