Kada pripremate pire, zamijenite mlijeko ovim proizvodom: jelo će biti mnogo nježnije i ukusnije

Mlijeko se samo na prvi pogled čini neizostavnom komponentom pire krumpira.

Ispostavilo se da se jelo može pripremiti i bez ovog pića.

Štoviše, Yulia Arkhipova, stručnjakinja u mrežnoj publikaciji Belnovosti u području kuhanja, kuharica, pekar četvrtog razreda, preporučuje domaćicama da to učine.

Bez mlijeka, jelo će biti savršeno: njegova delikatna konzistencija će se kombinirati sa svijetlom aromom.

Samo treba pronaći zamjenu za mliječni napitak.

pire
Fotografija: Pixabay

Kako zamijeniti mlijeko kod pravljenja pirea

Idealna alternativa mlijeku je kiselo vrhnje.

Ali prije dodavanja u masu krumpira, fermentirani mliječni proizvod mora se razrijediti. I to ne s običnom vodom, već s uvarkom koji je ostao nakon kuhanja velebilja.

U 100 grama kiselog vrhnja ulijte tek toliko juhe od krumpira da na kraju dobijete prilično tekuću masu.

U pripremljenu smjesu dodajte malo maslaca.

Sadržaj spremnika treba miješati. Kao rezultat, dobit ćete masu kojom trebate začiniti krumpir, prethodno obrađen gnječilicom.

Krajnji rezultat bit će nevjerojatno nježan pire zanimljivog okusa.

Ranije je gurmanima rečeno kako skuhati tjesteninu za 60 sekundi.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki