Bez karakteristične kiselosti, boršč se ne može nazvati klasičnim, stoga je važno poraditi na pojavi karakterističnog okusa.
Da biste to učinili, možete koristiti mnoge proizvode ili ih čak međusobno kombinirati.
Što možete dodati boršču za karakterističan okus?
Limun ili limeta
Količinu soka od citrusnog voća treba kontrolirati prema vašim ukusnim preferencijama. Sok od limuna ili limete dodaje se izravno u pečenje cikle.
Ruj
Nemojte zanemariti ovaj začin: vrlo je zdrav i ukusan. Mnogima će biti drago znati da će ruj eliminirati potrebu za uvođenjem bilo koje druge kisele komponente.
Začin šaljemo izravno u juhu.
Paste od rajčice
Ako želite postići blagu kiselost, onda je obična pasta od rajčice najbolja opcija. To će također pomoći da juha dobije prekrasnu nijansu poput rubina.
Ocat
Možete koristiti i klasičnu verziju i verziju s jabukom. Ocat se dodaje kod prženja cikle.
Prethodno smo pričali o tome kako palačinke od krumpira napraviti savršene.