Zagreba Lajfhaki

Kako izgleda pravi engleski doručak: skuhajte ga i probajte

Ispostavilo se da engleski doručak nije samo zobena kaša. Ovo je prilično gusta, zadovoljavajuća i visokokalorična dijeta.

U usporedbi s tim, čak će se i kolači od sira ili složenac činiti kao dosadna dijeta.

Stručnjak mrežne publikacije BelNovosti Yulia Arkhipova, kuharica i pekar četvrte klase, ispričala je kako pripremiti engleski doručak.

Potreban:

  • jaja – 4 kom .;
  • slanina – 4 kriške;
  • kobasice – 2 kom .;
  • šampinjoni – 6 kom .;
  • rajčica – 1 kom .;
  • kruh – 4 kriške;
  • maslac;
  • sol i papar po ukusu.

Kako kuhati

1. U tavi na biljnom ulju popržite slaninu dok ne porumeni, premjestite na tanjur i ispecite kobasice koje gotove dodajte slanini.

2. Zatim popržiti gljive, rajčicu prerezati na pola i popržiti u tavi. Kad je gotovo, stavite na tanjur s kobasicama i slaninom.

Fotografija: © Belnovosti

3. Na kraju u tavi ispecite jaja i prebacite ih na tanjur s ostalim sastojcima.

4. Od kruha se pripremi tost (može i u tavi gdje se pržila slanina i kobasice), premaže se maslacem i sve se može poslužiti. Dobar tek!

Ranije smo vam rekli kako kuhati prave čarobnjake bez brašna i jaja.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version