Zagreba Lajfhaki

Kako izrezati kupus na peciva: najjednostavniji način, ali ne znaju svi za to

Za rezanje kupusa na kolutiće kupusa možete koristiti različite metode – svaka od njih ima svoje prednosti i nedostatke.

Stručnjak mrežne publikacije BelNovosti, kuharica Yulia Arkhipova, među svom ovom raznolikošću odabrala je jednu, najjednostavniju i najprikladniju.

A sastoji se u korištenju zamrzivača.

Sve što trebate učiniti je prvo zamrznuti kupus, a zatim ga odmrznuti.

Zbog toga listovi kupusa postaju mekši i puno se lakše odvajaju od glavice kupusa.

Fotografija: © Belnovosti

Naravno, možete koristiti standardnu ​​metodu – pomoću kipuće vode, ali čak se i to može malo poboljšati.

Zakuhajte veliki lonac vode, pa unutra stavite vilice kupusa, pokrijte posudu poklopcem i “zaboravite” preko noći.

Ujutro glavicu kupusa lako rastavite na listove prikladne za izradu kiflica.

Prethodno smo objasnili zašto dodavati sodu mljevenim kotletima.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version