Kako kuhati jeftini pollock tako da ispadne ukusniji od skupe ribe: nitko neće ni pogoditi

Da biste kod kuće pripremili jela koja nisu lošija od onih koja se poslužuju u restoranu, ne morate koristiti skupe proizvode.

Stručnjakinja mrežne publikacije BelNovosti, kuharica Yulia Arkhipova, podijelila je recept za pripremu jeftinog pollocka – prema njezinim riječima, ako koristite marinadu od luka u kuhinji, večera će ispasti doista luksuzna.

Još bolje: ribu narežite na porcije debljine oko 1,5-2 cm.

Nakon toga možete krenuti s pripremom one vrlo tajne komponente recepta – marinade od luka, koja ujedno služi i kao tijesto.

Da biste to učinili, nasjeckajte 1 luk srednje veličine u blenderu (možete koristiti ribež).

Riba
Fotografija: © Belnovosti

Sada tome dodajte 1 jaje, 2,5 žlice majoneze, 2 žlice brašna.

Posolite i popaprite po ukusu. Smijete koristiti svoje omiljene začine.

Marinirajte ribu tako da je uronite u pripremljenu marinadu 20-25 minuta. Zatim pržite svaki komad u biljnom ulju s obje strane dok ne porumeni.

Riba ispada ukusna, sočna, nježna i doslovno se topi u ustima.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki