Zagreba Lajfhaki

Kako kuhati jelo od kiselog kupusa i krumpira: jednostavno i ukusno

Ne zaboravite da često možete pripremiti dobra jela od jednostavnih i pristupačnih proizvoda.

Pokazat će se da su jeftini, ukusni i zdravi.

Na primjer, možete obratiti pažnju na jedan recept iz seoske kuhinje, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kuhanja za mrežnu publikaciju BelNovosti.

Na koji recept treba obratiti pažnju?

Proizvodi

– krumpir srednje veličine (oko 6 komada);
– veliki luk;
– 250 grama kiselog kupusa;
– par žlica nerafiniranog ulja;
– sol i začinsko bilje po potrebi.

Proces kuhanja

Cijeli krumpir treba kuhati dok nije potpuno kuhan. Ne zaboravite dodati sol tijekom procesa kuhanja. Nakon toga morate ohladiti povrće i podijeliti svaki gomolj na nekoliko dijelova.

Fotografija: © Belnovosti

Zatim ga stavimo u posudu za posluživanje.

Luk treba izrezati na manje komade, sjediniti sa kupusom i poslati u krumpir.

Po potrebi posolite, dodajte nasjeckano začinsko bilje i prelijte kvalitetnim uljem. Jednostavno, ukusno i zdravo jelo je spremno.

Ranije smo govorili o tome koji će vam trikovi pomoći da pripremite visokokvalitetno tijesto.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version