Kako kuhati kotlete od tikvica: još jedan recept za vaš kulinarski repertoar

Ljeto je vrijeme za isprobavanje novih recepata s tikvicama.

Ispostavilo se da možete napraviti prekrasne kotlete sa sirom, začinskim biljem i češnjakom od najomiljenijeg povrća ljudi.

Stručnjakinja mrežne publikacije BelNovosti Yulia Arkhipova, kuharica i pekarica četvrte klase, ispričala je kako napraviti kotlete od tikvica.

Potreban:

  • tikvice – 1 kom .;
  • brašno – 1 staklo;
  • sir – 100 gr;
  • jaja – 2 kom .;
  • zelje, sol, papar na okus.

Kako kuhati

1. Tikvicu narendati na krupnije rende, a iz dobivene mase ocijediti višak soka.

2. Zelje nasjeckajte, češnjak nasjeckajte, sir naribajte na krupnije ribež i izmiješajte sastojke.

Tikvica
Fotografija: © Belnovosti

3. Zatim dodajte jaja, brašno i dobivenu masu dobro izmiješajte.

Zatim oblikujemo kotlete i pržimo u biljnom ulju 2-3 minute sa svake strane. Dobar tek!

Ranije smo vam rekli koje pogreške kvare boršč.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki