Zagreba Lajfhaki

Kako kuhati kupus bez mljevenog mesa: postoji idealna zamjena za sjeckano meso – ispast će nevjerojatno ukusno

Standardni nadjev za kiflice je mljeveno meso sa žitaricama i povrćem.

I čini se da drugog pristupa ne može biti.

Međutim, kod pripreme jela uopće nije potrebno komade mesa propuštati kroz stroj za mljevenje mesa.

Umjesto nasjeckanog mesa, možete koristiti još jedan sastojak: peciva će ispasti nestandardna i vrlo ukusna.

Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kulinarstva mrežne publikacije Belnovosti, kuharica i pekarka četvrte kategorije, podijelila je zanimljiv kulinarski trik.

Fotografija: © Belnovosti

Kako kuhati pecivo bez mljevenog mesa

Meso nije potrebno mljeti. Možete koristiti cijele komade.

Uzmite pileći file i narežite ga po dužini na 5-6 komada.

Rezultirajući dugi komadi moraju biti ravniji. Drugim riječima, potrebno ih je “obraditi” čekićem za meso.

Nakon završetka postupka, komade treba posoliti i posuti začinima.

Dalje, meso mora biti umotano u listove kupusa zajedno s prženim povrćem.

Dobivene “omotnice” stavite u posudu za pečenje i napunite smjesom kiselog vrhnja i rajčice.

Nakon toga, spremnik se mora staviti u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva. Jelo će biti gotovo nakon 40 minuta.

Prethodno je domaćicama objašnjeno zašto ne mogu kuhati tanke palačinke.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version