Kako kuhati pahuljaste palačinke: glavne tajne otkrivene

Svaka domaćica pokušava smisliti trikove koji će zapravo pomoći da palačinke budu nevjerojatno pahuljaste i ukusne.

Uostalom, svi znaju da je postizanje takvih rezultata vrlo teško.

Stoga je vrijedno obratiti pozornost na uistinu dokazane tajne, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja mrežne publikacije BelNovosti.

Kako napraviti palačinke ukusne i pahuljaste

Količina šećera

Vrijedno je shvatiti da će konačna kvaliteta poslastice uvelike ovisiti o količini šećera. Ako postoji nedostatak komponente, nećete moći postići lijepu boju. Ali višak šećera neće dopustiti da se tijesto digne.

Stoga pokušajte dodati najviše dvije žlice šećera na pola litre tekućeg temeljca.

palačinke
Fotografija: © Belnovosti

Sol

Ne sjećaju se sve domaćice da mala količina soli može učiniti palačinke ukusnijima i pahuljastima. Ne treba vam puno komponenti.

Dovoljan je jedan šapat.

jaja

Važno je zapamtiti da će višak kokošjih jaja samo pokvariti palačinke. Stoga se ograničite na samo jedno jaje po porciji tijesta.

Ranije smo razgovarali o tome koje će vam kulinarske tajne omogućiti pripremu visokokvalitetnih kotleta.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki