Zagreba Lajfhaki

Kako kuhati palačinke iz snova: otkriveni su glavni trikovi – što ne smijete zaboraviti

Iznenađujuća je činjenica da se oko tako jednostavnog jela kao što su palačinke od krumpira neprestano vode polemike.

Ni kulinarski stručnjaci ne mogu se “složiti” kako pripremiti ovu poslasticu od krumpira.

Ako govorimo o iskusnim domaćicama, onda gotovo svaka ima svoj osobni recept, napominje kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za pripremu hrane u izdanju mreže BelNovosti.

Koje trikove moraju znati oni koji žele kuhati palačinke iz snova?

Odaberite desnu stranu ribeža

O tome će ovisiti kvaliteta krumpirovih palačinki: što sitnije naribate krumpir, to će konačno jelo biti ukusnije. Neki ljudi u tu svrhu koriste mlin za meso, ali to nije sasvim produktivno.

Ne zaboravite na luk i kiselo vrhnje

Neki ljudi vjeruju da luk treba pržiti i tek onda dodati u sastav. Ovo je pametno rješenje koje će poslasticu učiniti malo ukusnijom.

Fotografija: © Belnovosti

Ali možete dodati i svježi luk.

Također, ne zaboravite na dvije žlice kiselog vrhnja, koje će dati prekrasnu nijansu jelu.

Salo

Ali mnogi zaboravljaju ovu tajnu, iako palačinke od krumpira pripadaju klasičnoj seoskoj kuhinji. Želite li ih učiniti nevjerojatno ukusnima i kvalitetnima, pržite ih na otopljenoj svinjskoj masti.

Ranije smo razgovarali o tome koji će aditivi pomoći u poboljšanju okusa mesa u okruglicama.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version